Per plauką nuo tragedijos: į naktinio kelio spąstus pateko dar viena jaunuolių pora

  • Teksto dydis:

Vėlų ketvirtadienio vakarą visos Kauno specialiosios tarnybos skubėjo į S. Dariaus ir S. Girėno gatvę, kurioje nuo stataus šlaito nuvažiavo dar viena automobiliu naktinėjusi jaunuolių pora. 18-metė rasta be samonės. Automobilį „Opel Astra“ vairavęs 19-metis šiaip taip sugebėjo išlipti pats.

Kaip pranešama Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėje, pranešimas apie šį įvykį buvo užregistruotas 22.14 val.

Pirminiais duomenimis, jis įvyko Linksmadvario apylinkėse. Ir apie jį pranešta iš kito pro nelaimės vietą važiavusio automobilio.

Pasak minėtų suvestinių, pranešėjas teigė, kad nuo stataus šlaito nuvažiavusiame automobilyje – du žmonės, kurie neišlipa.

Ugniagesiai gelbėtojai, pasiekę nelaimės vietą per aštuonias minutes (į ją iškubėjo du Kaune, Nemuno gatvėje, įsikūrusios komandos automobiliai, vienas – gesinęs gaisrą apleistame Europos prospekto name, apie kurį buvo pranešta pusvalandžiu anksčiau), galėjo pradėti jaunuolių gelbėjimo operaciją, tik su automobiline gerve stabilizavę jų opelį.

Be sąmonės, tačiau, kaip konstatuota, kvėpuojanti šio automobilio keleivė buvo ištraukta per priekinį langą. Jai, kaip ir vairuotojui, buvo uždėtas kaklo įtvaras. Be to, merginai dar stabilizuotas ir stuburas.

Abu jie greitosios medikų, iki kurių automobilio mergina buvo nuvežta neštuvais, išvežti į Kauno klinikas.

Visa gelbėjimo operacija truko apie pusvalandį.

Šiandien Kauno policija pranešė pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl šio įvykio. Ir bent ryte patikslinti daugiau jo aplinkybių negalėjo. Tik tai, kad nelaimė įvyko važiuojant nuo Noreikiškių link Kauno.


Šiame straipsnyje: S. Dariaus ir S. Girėno gatvėeismo nelaimėavarija LTnulėkė nuo šlaitoopelisjaunuoliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
padangos ar ne plikos nes vaikai pinigu neturi padangom įsigyt

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Alkoholis (velnias) silpnina savisaugos inkstinktą, todėl tokie atvejai galimi ir tiesiame kelyje.

Nenuostabu

Nenuostabu portretas
Nenuostabu, kad nulekia nuo skardžio ten jauni vairuotojai. Patys važiavot tais vingiais kada nors? Tai pravažiuokit – suprasit.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių