Per plauką nuo tragedijos: girtas ir beteisis BMW vairuotojas įkliuvo tik po avarijos

  • Teksto dydis:

A.Juozapavičiaus prospekte, kuriame pastaruoju metu užregistruota ne viena tragedija, trečiadienio pavakarę vos per plauką išvengta dar vienos.

Apie 18 val. į ties pėsčiųjų perėją, esančią prekybos centro „Rimi“ prieigose, sustojusius du automobilius atsitrenkė trečiasis.

Paaiškėjo, kad „Toyota Corolla Verso“ ir „VW Golf“ taranavusį „BMW 330“ vairavęs 20-metis ne tik neblaivus – 1,10 prom., bet ir neturi teisės vairuoti.

Dėl jo kaltės šį kartą nukentėjo ne pėstieji eismo dalyviai, kuriuos galėjo kliudyti taranuoti automobiliai, o vieną iš jų – „Toyota“ vairavusi 56-erių moteris.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, neblaivus BMW vairavęs, tokios teisės neturintis 20-metis, – pirminiais duomenimis, vienintelis trečiadienio eismo įvykių, kuriuose yra sužeistų, dalyvis su promilėmis.

Trečiadienį, apie 14 val., Kęstučio ir A.Mickevičiaus gatvių sankryžoje sužalota 52-ejų metų moteris, kurios, einančios pėsčiųjų perėja, nepraleido į kairę sukęs 26-erių metų moters vairuojamas „Mercedes-Benz“. Nukentėjusioji paguldyta į ligoninę.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, trečiadienį eismo įvykiuose Kaune nukentėjo trečdalis visų tądien Lietuvoje sužeistų žmonių, o tokių buvo net devyni. Per dar vieną eismo įvykį, užregistruotą Kaune trečiadienį, apie 15.30 val., Linkuvos ir A.Stulginskio gatvių sankirtoje susidūrus automobiliams "Mitsubishi" ir "Mercedes-Benz", nukentėjo pastarojo dešimtmetė keleivė. Ji taip pat buvo nuvežta į ligoninę. Pirminiais duomenimis, susidūrimo kaltininkas - "Mitsubishi" vairuotojas. 

Kauno policija praneša, kad dar vienas vairuotojas tądien, apie 18 val., važinėjo "peilio ašmenimis" Raudondvario plente. Apie jį pranešė pilietiškas asmuo. Sulaikius šaligatviais važiavusio "VW Passat" 56-erių metų vairuotoją, jam nustatytas vidutinis - 1,81 prom. girtumas.  


Šiame straipsnyje: avarijaavarija LTgirtas vairuotojasbeteisis vairuotojasBMWsukėlė avariją

NAUJAUSI KOMENTARAI

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Taip auto markė įtakos neturi čia vairuotojai kurie serga nevevisavertiskumo kompleksu ir noru pasirodyti prieš kitus perka tokias mašinas kur normaliam pasauli važinėja tik pasiturintys nes tai prabangios mašinos. Reikia ir čia to paties prabangos mokesčio.

Petras

Petras portretas
Kalti ne automobiliai o jų vairuotojai. Smalsu tik kodėl bmw vairuotojai tokie kiauri, ar kad jauni ar kad proto nebeturintys.

ALGIS

ALGIS portretas
IR VĖL BMV , VISIEM BMV VAIRUOTOJAM UŽDĖTI APYKOJAS IR ĮTRAUKTI Į PSICŲ SĄRAŠUS .
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių