Per plauką nuo tragedijos: apie nualpusią autobuso keleivę sužinota tik kilus avarinei situacijai?

  • Teksto dydis:

Sunerimę portalo kauno.diena.lt skaitytojai pranešė apie iškalbingą vaizdą, užfiksuotą šiandien apie 10 val. ties Kęstučio gatvės šviesoforu, įrengtu ties jos ir S. Daukanto gatvės sankirta.

Jų atsiųstose nuotraukose labiausiai neramino šalia minėtoje vietoje įstrigusio tuščio 37-ojo maršruto autobuso stovintis greitosios medikų automobilis atidarytomis galinėmis durimis ir pro jas iškelti neštuvai ant  ratukų, kažko laukiantys prie atidarytų priekinių šio autobuso, kuriame – net keli policininkai, durų.

Susisiekus su specialiųjų tarnybų atstovais, paaiškėjo, kad blogiausio scenarijaus išvengta. Nors įvykio vietoje į visus klausimus atsakyti nesugebėta.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Kauno policijos budėtojų teigimu, apie tai, kad šiame autobuse, jį staigiai stabdant, nuo sėdynės nukrito moteris, 9.50 val. pranešė šios transporto priemonės vairuotojas.

Kartu su policija į įvykio vietą atskubėję greitosios medikai teigia radę nelaimėlę sąmoningą. Tačiau paaiškėjo, kad įvykio metu ji buvo be sąmonės, nes dėl kažkokios priežasties bevažiuodama nualpo. Ir netrukus autobuso vairuotojui staigiai stabdant, nukrito nuo sėdynės.

Be to, paaiškėjo, kad nelaimėlei ne 50 metų, kaip teigta pirminėje informacijoje apie šį įvykį, o 70. Suteikus pirmąją pagalbą vietoje, vėliau ši kaunietė išvežta detalesnei apžiūrai bei išsamesniems tyrimams į Kauno klinikas. Pirminiais duomenimis, rimtesnių sužalojimų, krisdama nuo kėdės, ji nepatyrė.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Pasak policijos, autobuso vairuotojas teigė, kad buvo priverstas staigiai stabdyti, kad išvengtų susidūrimo su avarine situacija sukėlusiu lengvuoju automobiliu. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
veza kaip buratinus

As

As portretas
Niekas nevyksta siaip sau ,jeigu ne stabdis ,gal ta moteris butu mirus ,deja kazkokios jegos sia moteri isgelbejo nuo mirties ,matyt ne laikas buvo iskeliauti.

R

R portretas
Vairuotojų darbo etika- žemiau plintuso. Veža kaip bulves, nervuoti, truputį kas, iškart signalas. Ištisinia vėlavimai ir ne tik piko valandom. Arba iš vis neatvažiuoja. Negali jokių prenenzijų pareikšti. Transporto skyriui nusispjaut į miestelėnų prašymus ir pasiūlymus. O šis atvejis dar kartą patvirtina mano išsakytas mintis. Dėkui dievui kad moteris nepatyrė rimtų traumų...
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių