Pilnatis sekmadienio naktį ryškiausiai švietė virš Kauno: ir vėl buvo neramu Vilijampolėje

  • Teksto dydis:

Remiantis Policijos departamento suvestinėmis apie išskirtiniausius sekmadienio kriminalus, sunkiausi nusikaltimai tądien įvykdyti Kaune. Minėta apžvalga pradedama dviem pranešimais apie naktį iš šeštadienio į sekmadienį Kauno gatvėse pralietą kraują.

Vienas iš minėtų atvejų vėl užregistruotas Vilijampolėje – liūdnai pagarsėjusios pernakt veikiančios parduotuvės-baro, ties kuria spalio 6-osios naktį prasidėjo ne mažą atgarsį sukėlusia žmogžudyste pasibaigęs konfliktas, prieigose. Pranešama, kad ir šį kartą panašiu, kaip ir minėtos žmogžudystės atveju, laiku – apie 0.50 val. į vieną iš Kauno ligoninių iš Varnių gatvės dėl sužalojimų atvežtas neblaivus 38-erių metų vyras. Pasak Kauno policijos atstovės, jis sužalotas aštriu daiktu.

Kol kas dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso straipsnį, numatantį atsakomybę už nesunkų sveikatos sutrikdymą. Tačiau, kaip jau ne kartą yra buvę, po galutinio medikų verdikto, straipsnis, dėl kurio pradėtas ikiteisminis tyrimas, gali būti perkvalifikuotas į kur kas sunkesnį nusikaltimą.

Remiantis policijos suvestinėmis, tą pačią naktį ir beveik tuo pačiu laiku – apie 23.30 val. žmogus buvo sužalotas ir kitame Kauno gale – viename iš Ašigalio gatvės kiemų. 26-erių nukentėjusiojo patirti sužalojimai, anot Kauno policijos atstovės, – muštiniai. Tačiau jo sužalojimo aplinkybės aiškesnės – pranešama, kad šis asmuo nukentėjo per grupės asmenų konfliktą.

Nors 26-erių nukentėjusysis paguldytas į vieną iš Kauno ligoninių, ir šiuo atveju kol kas pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo, už ką gresia laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Šiandien iki vidurdienio, t. y. praėjus jau pusantros paros po minėtų įvykių, įtariamieji dar buvo nenustatyti. Nors, kaip teigė pradėtiems ikiteisminiams tyrimams vadovaujantys prokurorai, abiem atvejais intensyviai dirbama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as jum azdarysiiu...as juum...

as jum azdarysiiu...as juum... portretas
jusz zinot kiek savininkas jegu ir pastangu iddejo ka nebut uzdarytas ? ir ne karta... ...tai va cytt...runkeliai... i cia ne del savinnko...ne del dirbanciuju sitame kioskelije....cia is siito kioskelio nuuo seno netik slabotkes mentu grietinele lesa bet dar ir puse kauno kilminguju issilaiko... jus baikit sita bambagisle nukirtinet o tai viena karta nudzius ir nebeataugs...i pyzdecz ...kokis pussimtis kilmingu seimu tures badaut.... i ju vaikai nebetures uz ka cigareciu pirktis i anukai kramtoskes... zodziu... varniu tradicija turi gyvent... a del pasi musimu i pasipjovimu tai cia ka demesi atitraukt...toks menkniekis palyginus su afera kuria jum ALLIEKTRIKAI naujiesiem metam paruose...

Ne mėnulio fazė kalta, o gyventojų išsigimimas

Ne mėnulio fazė kalta, o gyventojų išsigimimas  portretas
Kaune tos didelių riebių snukių suvalkietės su pusžydžiais siautėja, ir tiek. Nebežino ką berūrint ir kur iš ko ką išvogt, pradeda skerstis tarpusavy, išsigimusiųjų ten daug. Mėnulio fazė reikšmės neturi. Thai Sakso sindromo nukamuoti defektyvūs gyventojai nebepasidalina pigesnių kvaišalų, ir tiek.

kas gali paneigti,

kas  gali  paneigti,   portretas
kad tie ,kas turi jas ,,užraukti '' , turi interesą jų ,,neužraukti?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių