Avarija Savanorių prospekte: susidūrusi su BMW smūgį geriau atlaikė „Audi“

  • Teksto dydis:

Rugsėjo pradžioje vairuotojai paprastai būna atidesni nei įprastai. Į mokyklas po nerūpestingos vasaros pradeda eiti vaikai, į Kauną suvažiuoja nemažai šio miesto dar gerai nepažįstančių ir nedidelę vairavimo patirtį turinčių studentų.

Šį pirmąjį rugsėjo penktadienį eismo dalyviams apkartino avarija, užfiksuota Savanorių prospekte.

Tiesa, nežinia, šie vairuotojai kauniečiai ar naujakuriai. Bet kokiu atveju, toks įvykis nemalonus. Laimei, žmonės nenukentėjo.

Nuotraukose matyti, kad susidūrė „Audi“ ir BMW lengvieji automobiliai. Policija pranešimą apie nelaimę gavo po 16 val. Pareigūnai iškviesti padėti nustatyti avarijos aplinkybes ir padėti išvengti nepageidaujamų dar didesnių nei įprastinės spūstys.

Automobiliai susidūrė važiuodami centro kryptimi ties restoranu „McDonald's“. Komentatoriai internete svarstė, kad „Audi“ rikiavosi iš anksto į pirmą juostą nepraleidusi BMW. „Audi“ apgadintas dešinysis šonas per visą mašinos ilgį. BMW smūgį sugėrė priekiu. Jis sumaitotas. 

„Gerai atlaikė bulka smūgį palyginus pagal BMW“, – nuomonę išsakė vienas smalsuolių.


Šiame straipsnyje: avarija LTSavanorių prospektassusidūrė automobiliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

opel_meistras

opel_meistras portretas
kad taip pabandžius su "Volvo"-būtų aišku, ar tai saugiausias automobilis pasaulyje

Mois

Mois portretas
Kada Jūs debilai suprasit, kad tai bendras dienraštis ir KLAIPĖDAI ir KAUNUI.

To anonimas

To anonimas portretas
Kam tikslintis svarbu mazdaug kazka rasyti, pasiskolinus ciena kita foto. O apie pvz. merui M. Matjosaiciui nepalankius faktus isvis nerasyti, apsimetineti, kad nieko nevyksta.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių