Pavėžėjas apie kitą vairuotoją: man apspjovė veidą ir bandė spirti į galvą

Pavėžėju kelias savaites dirbantis Artūras Grižas pasidalijo nemalonaus incidento, įvykusio naktį iš šeštadienio į sekmadienį prie Kauno rotušės aikštės, vaizdo įrašu.

Anot jo, nemalonus įvykis nutiko apie 2 valandą nakties. Savarankiškai pavėžėju dirbantis kaunietis į redakciją atsiuntė vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip jis sėdi savo automobilyje, klauso muzikos ir laukia keleivių, kurie norėtų pasinaudoti pavėžėjimo paslaugomis. 

Kaip matyti įraše, tuomet prie jo privažiuoja baltas „Volkswagen“ automobilis. A. Grižas atsidaro langą ir tuomet įvyksta trumpas pokalbis, kuris, anot pašnekovo, baigiasi spjūviu.

„Apspjovė man veidą, – tarsteli kaunietis ir dar pakartoja. – Apspjovė mane. “

Kaunietis prieina prie transporto priemonės vairuotojo ir filmuodamas teiraujasi, koks jo vardas ir pavardė. Vaizdo įraše matyti, kad iš transporto priemonės išlipęs vairuotojas trenkia per telefoną, kuriuo A. Grižas filmuoja.

„Aš norėjau išsiaiškinti, nes taip elgtis jis negali. Aš šį taksi vairuotoją mačiau pirmą kartą. Jis labai keikėsi, man trukdė dirbti, išlipęs iš mašinos pastūmė mane ir bandė atlikdamas suktuką pataikyti iš kojos man į galvą. Bet nepataikė“, – A. Grižas vaizdo įraše pradeda aplinkinių klausinėti, ar šie pažįsta į kivirčą įsivėlusį vyrą. –  Vėliau pasipylė keiksmažodžiai, jis mane vėl pastūmė.“

Paklaustas, ar kaunietis apie šį incidentą pranešė policijai, jis patikino, kad nebuvo laiko ir tikslo tai daryti nemato. „Nebuvo laiko kreiptis į policiją, nes aš norėjau dirbti, o policijoje būčiau užsitampęs dvi valandas. Kokia nauda iš to. Nieko čia smarkaus neįvyko, tik pasišakojo, galėjo draugiškai pasakyti, kad negaliu čia stovėti, parodyti dokumentus, kad čia stovėti negalima“, – portalui kauno.diena.lt sakė vyras, kuris teigia vairuojantis 15 metų.

„Darau socialinį eksperimentą, todėl ant mašinos užklijuotas klevo lapas. Žiūriu, kaip žmonės reaguoja į „klevo lapus“, – tarstelėjo pašnekovas. Jis teigia, kad ir  toliau dirbs pavėžėju.

„Volkswagen“ automobilio vairuotojas: išvedė iš kantrybės

Susisiekus su vaizdo įraše matomu nufilmuotu „Volkswagen“ automobilio vairuotoju, jis patikino esąs ne pavėžėjas, bet taksi vairuotojas. Vyras paaiškino, kad jis buvo išvestas iš kantrybės. Tiesa, jis pridūrė, kad nenori, jog viešintume jo vardą ir pavardę bei darbovietę.

„Neadekvatus žmogus pasitaikė, tiesiog išvedė iš kantrybės. Mūsų įmonė šią stovėjimo vietą yra išsipirkę, o jis nuolat atvažiuoja, ignoruoja pastabas, filmuoja visus. Kiek galima?, – jis nesutinka su teiginiais, kad jis spjovė ant filmavusio vyro ir bandė jam koja pataikyti į galvą. – Nesu į konfliktus linkęs žmogus, bet kiek galima. Aš jo nemušiau ir nebandžiau jam įspirti.“

„Volkswagen“ automobilio vairuotojas teigė, kad su A. Grižu jis susiduria ne pirmą kartą. „Kam tada pinigus moka mūsų direktorė, jeigu kas nori, tas stovi toje vietoje. Ar gali būti taksistu žmogus, kuris neturi stažo vežioti keleivius? Pažiūrėkit, kokie jo vaizdo įrašai filmuoti, paskaitykit komentarus apie jį“, – dėstė pašnekovas.

Paklaustas, kaip jis vertina tai, kad viešoje erdvėje plinta vaizdo įrašas su šiuo konfliktu, vyras teigė dėl to labai neišgyvenantis. „Manęs iš įmonės, kurioje dirbu, vis tiek neišmes. Aš tiesiog kovojau už teisybę. Jis neadekvatus, manau, kad vartoja narkotikus“, – pokalbį baigė vyras.

Papildyta:

Į Kauno pareigūnus kreipėsi vyras teigdamas, kad lapkričio 10 d. apie 1 val. Rotušės a. prie jo privažiavusio automobilio vairuotojas pro atidarytą langą spjovė į jį, bandė sugriebti už mobiliojo telefono ir vartodamas necenzūrinius žodžius įžeidinėjo pareiškėją.

Dėl šio įvykio pradėta administracinė teisena. Pareigūnai netrukus nustatė viešąją tvarką pažeidusį asmenį (gim. 1981 m.). Vyrui už nedidelį viešosios tvarkos pažeidimą gresia bauda nuo 30 iki 140 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
paklius kada ant kojos kazkam rimtai, tai nerasys kad spiria is kojos ...

vitalijus

vitalijus portretas
budulynas ir tiek.

Anonimas

Anonimas portretas
Gaidziu razborkes baikit cirkus duxai
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių