Pasieniečiams įkliuvo 126 litrus naminės degtinės vežusi moteris

  • Teksto dydis:

Pasieniečiams Kauno rajone įkliuvo moteris, automobiliu vežusi, kaip įtariama, 126 litrus naminės degtinės.

Kaip pirmadienį pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT), penktadienį Pagėgių pasienio rinktinės pareigūnai Kauno rajone sustabdė ir patikrino automobilį „Audi A6“. Jį vairavo 49-erių Kauno rajono gyventoja.

Pasieniečiai automobilyje rado įvairių talpų su skaidriu skysčiu, kuris skleidė alkoholio kvapą. Pirminiais duomenimis, tai gali būti naminė degtinė.

„Audi A6“ vairuotoja iš viso gabeno 126 litrus nelegalaus alkoholio.

Dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų gabenimo Pagėgių rinktinės pasieniečiai moteriai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tokį nusikaltimą gresia bauda arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Vairuotoją pasieniečiai po apklausos paleido. Automobilis „Audi A6" ir juo gabentos talpos saugomos Pagėgių pasienio rinktinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AJK

AJK portretas
Matyt valdžios atstovai galvoja: gerkite ta naftos produktą iš parduotuvės ir dvėskite nesulauke pensijos. Degtinė pagaminta iš rugių, bulvių yra sveiko produkto simbolis. Matyt spirito iš nežinomų šaltinių gamintojams yra valdžios stogas. Jaučiu, kad geros žemaitiškos arba dzūkiškos degtienės neatsisako imti nė vienas valdininkas(aišku iš patikimų šaltinių). Tai kam tas bobutes bausti jei patys ją gerete.

Baba

Baba portretas
Ir.ve!.zlugdomas.smulkusis.verslas.ir.tautinis.paveldas

bumeris

bumeris portretas
pasienieciai jau bobutes pradejo gaudyti,as nesigirciau,man tai geda butu..
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių