Pareigūnų sujudimas Panemunės paplūdimyje: ieškota besimaudžiusio neblaivaus vyro

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą Kaune, Panemunės paplūdimyje, esančiame prie Trijų mergelių tilto, kilo sujudimas. Žmonėms kilo įtarimas, kad galėjo nuskęsti Nemune besimaudęs neblaivus žmogus.

Į įvykio vietą prie Trijų mergelių tilto po 19 val. atvyko policijos, ugniagesių ir medikų ekipažai. Ugniagesiai atsivežė ir dvi valtis.

Vienas policijos automobilis stovėjo ant Trijų mergelių tilto.

„Gavome pranešimą, kad neblaivus žmogus prie tilto maudėsi, lyg įsipainiojo į žoles ir gal neišlipo iš vandens. Nemune jo su dviem valtimis  ieško ugniagesių narų tarnyba. Kol kas minimo žmogaus, tikriausiai vyro, nerado“, – portalui kauno.diena.lt sakė Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus budėtojas.

Panemunės šile esanti mergina portalui kauno.diena.lt sakė, kad du policijos ekipažai stovi ir ant Panemunės tilto.

Pasak jos, policijos pareigūnai važinėja po Panemunės šilą ir ieško žmogaus. Jie išlipa iš automobilio, nueina prie Nemuno, apžiūri ir toliau važiuoja.

PAPILDYTA 21 val.

21 val. Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus budėtojas mūsų portalą informavo, kad žmogus nerastas, o paieška nutraukta.

„Narų tarnyba paiešką nutraukė, nes pakilo upės vanduo, atsirado srovės, todėl vykdyti paieškos nėra galimybių“, – teigė jis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ankstesniam

Ankstesniam portretas
Ir paspirtukininkus ir dviratininkus ir bobutes turguje ir aišku daug žolininkų....homofobų ir sovietikų šalis su sovietinias įstatymais.

Kam reaguoti į feikus?

Kam reaguoti į feikus? portretas
Išsityčiojo ir paliko ant tilto.O galėjo pagauti visą būrį vaikų su narkotikais....

Anonimas

Anonimas portretas
IŠSIBLAIVYS ATEIS
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių