Papiktino iš moters vairuojamo BMW skraidžiusios šiukšlės: iki avarijos – vienas žingsnis

  • Teksto dydis:

Važiuodamas nuo Ariogalos link Kauno, vairuotojas Marius pakliuvo į pavojingą situaciją – iš prieš jį važiavo automobilio į jo transporto priemonės stiklą atskriejo maišelis su šiukšlėmis.

Marius vaizdo įrašu pasidalijo socialiniame tinkle. „Yra ir antras įrašas, kur per vairuotojo pusę ir išskriejo toks pats maišelis su šiukšlėmis sekmadienį grįžtant namo nuo Ariogalos į Kauną. Tikslios vietos negaliu pasakyti kur“, – teigė vairuotojas.

„Į mano mašiną kliuvo tik vieną kartą. Aš pasivijau tą BMW. Iš pradžių išmetė per keleivio pusę kancarą, paskui vairuotoja išmetė maišelį, tokį, kaip man kliuvo į stiklą. Aš tada persirikiavau. Kaip vaizdo įraše matosi, parėjo dar vienas maišelis – man į stiklą kliuvo“, – portalo kauno.diena.lt žurnalistams situaciją komentavo Marius.

Aš manau, kad vis tiek nubaus. Taip negalima daryti, negražu taip.

„Kai kliuvo į stiklą, tamsoje nesimatė – galvojau gal stiklas skilo. Įsijungiau avarinį, aplenkiau BMW, iškart jį susistabdžiau. Sėdėjo trys moteriškės, kadangi buvo užsirakinusios, nėjo į kalbas, pažiūrėjau, kad stiklas sveikas, tai tiesiog galvoju – yra vaizdo įrašas, važiuoju į Kauną ramiai ir nusiųsiu į policiją tą vaizdą. Bet gavosi taip, kad jos man iškvietė policiją. Aš į Kauną tik įvažiavau, jau Kaune policija manęs laukė. Mane susistabdė, bet paaiškinus situaciją policija sakė: „Važiuok namo, įkelk vaizdelį“. Aš taip ir padariau“, – kalbėjo pašnekovas.

Marius pasakojo vaizdo įrašą policijai pateikė per e. policija sistemą. „Aš manau, kad vis tiek nubaus. Taip negalima daryti, negražu taip“, – pridūrė vairuotojas.

Pašnekovas samprotavo, kad šioje situacijoje iki avarijos buvo vos vienas žingsnis. „Važiavau aš, žmona, du kūdikiai mašinoje buvo. Slidu. Iki avarijos ten... Reikėjo truputį išsigąsti to maišelio ir būtume nuslydę nuo kelio. Baisu“, – kalbėjo Marius.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė portalo žurnalistams teigė, kad Mariaus nufilmuota medžiaga policijai yra žinoma.

„Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 439 straipsnis numato, kad šiukšlių, nuorūkų ar kitų daiktų išmetimas pro transporto priemonės langus arba duris užtraukia baudą nuo 14 iki 30 eurų. Pagal šią veiką, gavus pranešimą policijos elektroninių paslaugų sistemoje, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Administracinės veiklos skyriuje BMW vairuotojo atžvilgiu pradėta administracinė teisena“, – teigė O. Vaitkevičienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tokias beždžiones mašinoje ,reikia viešinti ,kad visi žinotų ir saugotusi,kitą kartą savo pampersus gali mėtyti.

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Vokietijoje saldainio popieriuką išmesk,mažai nepasirodys.Ir Vokietis be galo pilietiškas,būtinai praneš.Dar gerai,kad ne domkratais svaidosi,vairuojančios kiaulės.

Manau

Manau portretas
kiaulė ir įkišta į BMW vis tiek yra kiaulė
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių