Nuo Kauno pareigūnų sprukęs vairuotojas rėžėsi į stulpą: už radinį automobilyje gresia kalėjimas

  • Teksto dydis:

Praėjusį sekmadienį pareigūnų reikalavimui sustoti nepaklusęs 21-erių metų vyras nesuvaldė automobilio ir sukėlė eismo įvykį. Tačiau vairuotojas nemalonumų susilauks ne tik už Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimus – paaiškėjo, kad pas vyrą rasta ir galimai narkotinių medžiagų, jo namuose atliktos kratos. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Lapkričio 29 d. apie 14 val. Kaune, K. Baršausko g., Kauno pareigūnai pastebėjo įtartinai manevruojantį automobilį „Seat Toledo“, kurio vairuotojas, stabdomas pareigūnų, šalinosi ir Tunelio gatvėje nesuvaldęs automobilio rėžėsi į apšvietimo stulpą.

Nepaisant įtartino manevravimo, 21-erių vairuotojui alkoholio matuoklis girtumo neparodė, tačiau apžiūrint automobilį policijos pareigūnai jame pastebėjo galimai narkotinių medžiagų – į foliją susuktų kamuoliuko formos pakuočių.

Automobilio apžiūros metu iš viso buvo rasta 24 vnt. folijos ritinėlių su augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga, polietileno maišas su taip pat augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga, svarstyklės smulkiems daiktams sverti bei smulkintuvas. Automobilio vairuotojas dėl patirtų sužalojimų ir narkotinių medžiagų tyrimui buvo pristatytas į gydymo įstaigą.

Kauno policijos nuotr.

Atliekant tyrimą, pareigūnai atliko kratas vyro namuose Kaune, kurių metu rado apie 10 litrų galimai naminių stiprių alkoholinių gėrimų, 6 vnt. cigarečių pakelių be banderolių, vieną folijos ritinėlį su galimai narkotine augalinės kilmės medžiaga ir sėklų, kaip įtariama, kanapių.

Nustatyta, kad vyras jau yra kartą teistas už disponavimą narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Jam paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti, dokumentų paėmimas ir periodinė registracija policijos įstaigoje.

Kauno pareigūnai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ziaurus "mentai"

Ziaurus "mentai" portretas
Kuom jum tas laisves partijos gerbejas uzkluvo? Baikit persekioti kostminiu technologiju ambasadore!

AIŠKU

AIŠKU portretas
Morganos klientas ... Ką ruošiasi pridengti Laisvės partijos veikėjai ? Įdomu , jei prastums narkotikų įstatymą , atlyginimas bus vienkartinis ar ir kasmet narkodileriai mokės N metų ? Ir ar mokės , kai partijukė išlėks iš valdžios ? Įdomu , įdomu ...

AŠ manau tik taip.

AŠ manau tik taip. portretas
Pati prišerti visu tuo radiniu. Juk jis nuodija jaunimą.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių