„Nemuno aušros“ kandidatė į Seimą įtariama Kaune girta sukėlusi avariją ir pabėgusi iš įvykio vietos

Kaune neblaivi partijos „Nemuno aušra“ kandidatė į Seimą Gitana Markovičienė, įtariama, sukėlė avariją ir pabėgo iš avarijos vietos.

G. Markovičienei buvo nustatytas 2,39 promilių girtumas, tai vidutinis girtumo laipsnis.

Avarija įvyko praeitą antradienį,  apie 17.30 val., Kaune, Iniciatorių gatvėje.

Policija skelbė, kad automobilis „Mercedes-Benz“, vairuojamas neblaivios 47 metų moters,  kliudė stovintį automobilį „Ford“ ir pasišalino iš eismo įvykio vietos.

Netrukus sugrįžusiai vairuotojai nustatytas vidutinis girtumo laipsnis.

Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis Eltai patvirtino, kad minėtoje avarijoje neblaivumas nustatytas G. Markovičienei.

Su G. Markovičiene Eltai nepavyko susisiekti.

Esant tokiam girtumui, koks buvo nustatytas G. Markovičienei, policija pradeda ikiteisminį tyrimą dėl vairavimo išgėrus, vairuotojui gresia baudžiamoji atsakomybė.

ELTA primena, kad liepos pabaigoje posėdžiavusi partijos „Nemuno aušra“ taryba patvirtino kandidatų į Seimą sąrašą, kurį ves parlamentaro priesaiką sulaužęs ir mandato atsisakęs Remigijus Žemaitaitis.

Vienmandatėje Petrašiūnų-Girčiupio apygardoje G. Markovičienė įrašyta aštuntuoju numeriu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Įvykio liudytojas

Įvykio liudytojas portretas
Praėjus kelioms dienoms G. Markovičienė pastebėta vairuojanti kito modelio automobilį. Apie tai informuoti pareigūnai, tačiau nėra aišku, ar buvo imtasi kokių nors priemonių....Pasirodo, ne visi žmonės jaučia kaltės jausmą... Saugokime save ir savo vaikus....

Įvykio liudytojas

Įvykio liudytojas portretas
Avarija vyko prie pat privataus vaikų darželio. Laimė, kad nei vienas mažametis nenukentėjo. G. Markovičienė, būdama girta ir visiškai neadekvati, netoli savo pačios namų įvažiavo į aikštelėje stovėjusį automobilį. Net ir stebima įvykį mačiusių žmonių, kurie įvykį užfiksavo filmuodami telefonu, G. Markovičienė nestabiliai vairuodama savo mašiną (važiuodama per bortelius, nubraukdama savo mašinos šoną) pasišalino iš įvykio vietos. G. Markovičienės sukeltas eismo įvykis užfiksuotas ne tik telefoniniu vaizdo įrašu, bet ir greta esančių namų vaizdo stebėjimo kameromis. Pareigūnams susisiekus su G. Markovičiene, ji grįžo į įvykio vietą, tačiau ~30 min. buvo užsirakinusi savo mašinoje ir nebendravo su pareigūnais. Aplinkiniams G. Markovičienė žinoma kaip nemaloni, pikta ir bjauraus būdo moteris.

O

O portretas
Žemaitaitis girtas avarijas mieste daro, nekažką
VISI KOMENTARAI 90

Galerijos

Daugiau straipsnių