Šančiuose – vagystė vidury baltos dienos: nuo paslaugaus ilgapirščio nukentėjo senolė

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio rytą, apie 11 valandą, į kulinarijos gaminių parduotuvę Žemuosiuose Šančiuose, A. Juozapavičiaus prospekte, apsipirkti ėjusi garbaus amžiaus kaunietė, po netikėto susitikimo su paslaugiu nepažįstamuoju liko be piniginės ir visų joje buvusių dokumentų, nuolaidų kortelių bei pinigų.

„Įėjau į kulinarijos parduotuvėlę, esančią kitapus parduotuvės „Šilas“, nes norėjau nusipirkti cepelinų. Čia, prie šaldytų produktų šaldytuvo jau stovėjo vyras. Priėjusi jo paklausiau: „Skanūs?“ Pradėjome kalbėtis. Rankoje prie ausies jis laikė mobilųjį telefoną. Manau, kad kalbėjosi su žmona, nes nugirdau, kai pasakė, kad šioje parduotuvėje yra labai gerų šaldytų dalykų. Kai išsirinkau produktus, nuėjau pas kasininkę susimokėti. Mačiau, kad ir jis buvo netoliese. Kai susimokėjau ir išėjau iš parduotuvės, minėtas vyras vėl prie manęs priėjo“, – portalo kauno.diena.lt žurnalistams pasakojo garbaus amžiaus moteris.

Pasak pašnekovės, nepažįstamasis ir toliau kalbėjo telefonu, bet pernelyg nuo jos nenutolo, nors kaunietė jau žingsniavo link netoli esančios vaistinės „Camelia“.  „Vaikštau su lazda, o iš paskos vežiausi pirkinių krepšį ant ratukų. Kai žengiau pirmą žingsnį laiptais, vedančiais į vaistinę, tas vyras pasisiūlė užnešti mano krepšį. Jis jį paėmė, bet man dar nespėjus užlipti ant antrojo laipto, mane persmelkė negera nuojauta. Žvilgtelėjau ir pamačiau, kad nepažįstamasis staiga atitraukė ranką nuo mano pirkinių krepšio ir pradėjo bėgti“, – prisiminė kaunietė.

Kaip pasakojo moteris, minėtas vyras pačiupo jos raudonos spalvos piniginę, buvusią pirkinių krepšyje, nes galimai matė, kai ji ją ten įsidėjo, ir nubėgo į Audėjų gatvę. Įvykio metu praeivių esą beveik nebuvo, tačiau moterys, sėdėjusios viešojo transporto stotelėje, kaunietei sakė mačiusios sprunkantį vyrą.

„Nepažįstamasis, kuriam galėtų būti apie 30 metų, buvo apsivilkęs juodą striukę, džinsus. Tiksliai neatsimenu, tačiau, atrodo, kad jo galvą dengė ne tik tamsi kepurė, bet ir gobtuvas. Atvykę policijos pareigūnai peržiūrėjo kulinarijos parduotuvėje įrengtų vaizdo kamerų įrašus. Komisariate parašiau pareiškimą“, – dėstė nukentėjusioji.

Man dar nespėjus užlipti ant antrojo laipto, mane persmelkė negera nuojauta.

Jos teigimu, pavogtoje piniginėje buvo apie 32 eurai, asmens tapatybę liudijantys dokumentai, pensininko pažymėjimas ir įvairios nuolaidų kortelės.

Pasak Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovės Odetos Vaitkevičienės, vasario 6 dieną buvo gautas moters pranešimas dėl atviros vagystės, kai iš krepšio buvo ištraukta piniginė. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Asmuo, galimai įvykdęs nusikalstamą veiką, nustatinėjamas.

Pareigūnai prašo atsiliepti žmones, mačiusius šį įvykį A. Juozapavičiaus prospekte, ar turinčius bet kokios naudingos su atveju susijusios informacijos. Asmenys gali skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba Kauno apskr. VPK budėtojams tel. nr. (837) 303 450.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gina

Gina portretas
Panašiai mano teta buvo apvogta prieš Kalėdas- prie namų- jaunuolis, kalbėdamas telefonu, pasiūlė padėti užnešti ratukus su taše ir ištraukė piniginę. Dainavos rajonas

lkauniete

lkauniete portretas
>>>>Paskaicius tuos "grazbylingus "--keikuuunu komentarus!!!---aisku !!!,jog ---ne banditu ,pleshiku daugiau Lietuvoje ,,,Ne,ne,ir ne vistik kiek zmoniu ??smerkianciu to gyvulio ,apvogusio gyvenimo saulelydin keliaujancia moteri ,,,Aciu ,kad nieks nepasijuoke,,o tik suniekino zulika-plesika Tauta gyva gerus piliecius ,atjauciancius turinti ...aciu vyrams ir tiems ,kurie plesika uz zarneles pakabintu… Juokas pro asaras.

aha

aha portretas
Diena vaiksto tik senoliai...Jaunesni dirba..Kam tiek daug nesiojasi pinigu..Uztenka 5-10 euru..
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių