Nelaimė pakaunėje: iš palėpės į pirmą aukštą nukrito ir sunkiai susižalojo penkiametis

  • Teksto dydis:

Dėl sužalojimų Kauno ligoninėje gydomas iš palėpės į pirmą aukštą nukritęs berniukas.

Anot Policijos departamento, kovo 12-osios vakarą, apie 20.42 val., į Kauno ligoninę pristatytas ir dėl sužalojimų paguldytas 2015 m. gimęs berniukas. Maždaug prieš valandą iki patekimo į ligoninę, jis, būdamas Kauno rajone esančio namo palėpėje, užšoko ant gipso kartono plokštės ir  jai lūžus nukrito į pirmą aukštą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sunkus sveikatos sutrikdymo dėl neatsargumo. Už tai gresia areštas arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Atsakymas 3 metams,

Atsakymas 3 metams, portretas
į kalėjimą kiš gipskartonio gamintoją.

Info

Info portretas
Pagal straipsnį neaišku ar pats ir iskrito pastūmė kas nors, nes jeigu pats iskrito tai tevams/globejams be nelaimes, išgąsčio, problemų ir išlaidų dar ir baudžiamasis gresia. Tai gavęs baudžiamąjį ir tris metus kalejimo jau darbo nebeturesi ir seimos gali nebebūti. Kaip sakoma aklas teisingumas. Ir jei tokia situacija įvyktų tai teoriškai su kiekvienu vaiku didini šansus gauti baudziamaja bylą, nes be mėlynių nei vienas neužaugo. Tai be to kad tevai turi aprupinti maistu, pastoge ir gerove, tai reik bijoti, kad ivykus nelaimingam atsitikimui pasodins. Nors gal buvo girtaujama ir vaikas buvo nepriziurimas, sunku is straipsnio ką pasakyt.

STEPAS

STEPAS  portretas
Pirmoje eilėje bent mėnesiui reikėtų pasodinti pirmąjį komentatorių, nes tokios nelaimės ir įvyksta per tokis kvailus. Pirma penkiamečiui nėr ko lįsti į palėpę, o jeigu jau yra galimybė ten patekti, tai visokios skylės turi būti uždengtos patikimai.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių