Nelaimė Kauno troleibuse: vos pajudėjus iš stotelės pargriuvo ir susižalojo senolė

  • Teksto dydis:

Vasario 3-osios rytą Kauno viešajame transporte įvyko nelaimė.

Kaip praneša policija, trečiadienį apie 10.30 val. Kaune, Kovo 11-osios gatvėje, iš stotelės pradėjus važiuoti 62-ejų metų vyro vairuojamam troleibusui, salone pargriuvo ir susižeidė 80-ies metų keleivė.

Pranešime pabrėžiama, kad eismo sąlygos nebuvo itin palankios – šlapia kelio danga.

Dėl kokios priežasties keleivė pargriuvo, neaišku, tačiau dažnai tokių nelaimių priežastimi tampa staigus vairuotojo manevras keleiviui dar nespėjus saugiai atsisėsti ar įsikibti laikytis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Eiva

Eiva portretas
Vakar lygiai metai, kaip patekau į tokią pat situaciją. Važiavau iš darbo namo, staigus stabdymas kai jau pasiruošiau išlipti. Kodėl stabdė vairuotojas, neteko išsiaiškinti, nes labai skridau į autobuso priekį, galva i grindis. Po kritimo vairuotojas per langelį garsiai paklausė ar kviesti greitąją, pavažiavo į šalikelę. Pakėlė tai keleivės moterys, jau pati nepakilau. Žmogiškumo dėlei, kad nesutrukdyti reiso, išsilaipinau sustojime ir išsikvieta taksi nuvežė į ligoninę. Rezultatas: klubo lūžis (2 mėnesiai ant patalo), rankos petis sutrūkusiomis sausgyslėmis, tiesa guzas kuris išgąsdino visus labiausiai greičiausiai ir išgijo. Kadangi prasidėjo karantinas, diagnozės nustatymai ir gydymas tęsiasi iki dabar. Išvadą padariau tokią: tolerancijos pas vairuotojus nulis, bet kuriuo atveju ir toliau važiuoti tenka visuomeniniu transportu - tiesiog baisu. Beveik po kas antro važiavimo norisi rašyti ''gražius'' laiškus Kauno viešojo transporto vadovybei.Bet labiausiai gaila Močiutės.

>>>Bjauru \\\\\.../////

>>>Bjauru  \\\\\...///// portretas
Laimingas,kad tau 80-metė mama troleibu ar autobusu parveža veltėdžiui ėsti.Padugnė.

ALGIS

ALGIS portretas
Būtų važiavusi nuosavu transportu , būtų taip neįvykę .
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių