Neįkliūkite: sukčiai naudojasi savivaldybės darbuotojų vardu

  • Teksto dydis:

Karantino metu padaugėjo telefoninių sukčiavimo atvejų. Sukčiai skambina kauniečiams prisistatydami savivaldybės darbuotojais ir reikalauja pateikti su komunaliniais mokesčiais susijusią informaciją, pirmadienį pranešė Kauno miesto savivaldybės atstovai.

Pasak jų, sulaukę tokio skambučio jokiais būdais nereiktų pateikti jokių savo duomenų!

„Jokie savivaldybės darbuotojai gyventojams neskambina. Savivaldybės įmonių komunalinių mokesčių mokėjimas šiuo metu yra atidėtas iki karantino pabaigos ir jokių duomenų pateikti nereikia“, – į niekadėjų pinkles ragina neįkliūti miesto savivaldybės atstovai. 

Jokie savivaldybės darbuotojai gyventojams neskambina.

Jei turite kokių klausimų dėl komunalinių paslaugų bei su jomis susijusių mokesčių, siūloma kreiptis tiesiai į kauniečių aptarnavimo centrą http://mano.kaunas.lt/.

Prašoma pasidalinti šia informacija, ypatingai su vyresnio amžiaus artimaisiais bei pažįstamais, kurie ir yra dažniausias telefoninių sukčių taikinys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senolių vardu

Senolių vardu portretas
Senukai laikraščius skaito ,ir,, Kauno diena'' taip pat .Skelbkit, laikraščiu tikrai pasikliaus ir žinos kaip teisingai elgtis ir ko tikėtis.Žinos kas apmokės už dezinfekcija ir nebus sukčiavimo,apgavysčių.

Aptarnavimas

Aptarnavimas portretas
Kada bus valomos, plaunamos gatvės ir šaligatviai ne tik Laisvės alėjoje prie Savivaldybės, nes visur dulkės ir šiukšlės. Laisvės al. dabar tuščia reikia valyti ten, kur vaikšto žmonės.

Baigiam bezdet

Baigiam bezdet portretas
Kartais pats zmogus neuzuoda kvape nuo saves paties, o skundziasi kad blogas kvapas laiptines, Reikia buta dazniau vedinti ir nebus kvapo laiptinej.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių