Nakties orgija Laisvės alėjoje: į įvykio vietą skubėjo ir policija, ir ugniagesiai gelbėtojai

Šiąnakt pačiame Kauno centre gyvenantys žmonės šaukėsi specialiųjų tarnybų pagalbos. Kai kas sau leido vidury miesto ne tik sukurti laužą, bet ir išmėginti rankos taiklumą daužant langus.

Apie tai, kad Laisvės alėjoje – prie buvusio kino teatro „Laisvė“ tokiu būdu pramogauja trys asmenys, Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta apie 2 valandą.

Skambinantieji teigė, kad ši langus daužanti trijulė susikūrė laužą prie pat pagrindinio įėjimo į minėtą buvusio kino teatro pastatą. O šiai orgijai vadovauja dėl panašių išpuolių jų galvos skausmu jau tampantis kaimynas.

Į Laisvės alėją pasiųsti policijos patruliai bei ugniagesiai gelbėtojai nusikaltimo vietoje nutvėrė tik vieną, kaip teigta jų pranešimuose iš įvykio vietos, neaiškaus gymio žmogų. Belieka daryti išvadą, kad toks jis buvo murzinas.

Eitvydo Kinaičio nuotr.

Konstatuota, kad šis neblaivus asmuo ant minėto pastato laiptų degina šakas metalinėje statinėje.

Šis improvizuotas laužas skubiai užgesintas. O minėtą asmenį išsivežė policijos pareigūnai.

Policijos atstovė portalą kauno.diena.lt informavo, kad šiam 40-mečiui buvo nustatytas lengvas – 0,84 prom. girtumas ir surašytas protokolas dėl dviejų administracinių nusižengimų – alkoholio vartojimo viešoje vietoje ar pasirodymo joje išgėrus bei nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo.

Eitvydo Kinaičio nuotr.

Remiantis pritaikytų minėtų Administracinio nusižengimo kodekso straipsnių dalimis, abiem atvejais konstatuoti pakartotiniai pažeidimai vienerių metų bėgyje, už ką šiam asmeniui jau gresia baudos nuo 30 iki 240 eurų bei įpareigojimas dalyvauti elgesį keičiančiose programose.

Ugniagesiai gelbėtojai, savo ruožtu, linkę priminti, kad deginti laužus mieste yra draudžiama. O deginti šakas ar kitus nekenksmingus daiktus metalinėse statinėse galima, tik laikantis saugaus atstumo nuo pastatų. Jis turi būti ne mažesnis kaip šeši metrai.

Portalo kauno.diena.lt fotografui šiandien lankantis aprašytos nakties orgijos vietoje, iš savo buveinės, esančios tarpuvartės, vedančios link buvusio kino teatro „Laisvė“, rūsyje, išlindo taip pat įtartinos išvaizdos asmuo, prisistatęs šios vietos apsaugininku. Jis teigė, kad panašūs įvykiai, kuriuos lydi net muštynės ir panų klyksmai, pastaruoju metu čia vyksta beveik kiekvieną vakarą. Esą šis apleistas pastatas bei jo prieigos yra virtę asmenų, kuriems naktimis nesimiega, orgijų vieta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marabu

Marabu portretas
O ką manot krabas atėjo gelbėti miesto?anas verslininkas,o versle kas svarbiausia,aišku pinigai ir įtaka. Ir štai rezultatas abiem kryptimis puikiai spurtuojama.

štai kuo tapo

štai kuo tapo portretas
''Laisvė'' po 30 metų .................kino teatre snukius daužo ir mergas volioja , atėjus į valdžia kita ''Laisvė'' su visu tauta susipyko iškrypėliams raudoną kilimą klodama .......... nuo šitos laivės net gyventojų skaičius vos ne milijonu sumažėjo - pasaka panaši į skaistyklą

Avėpiza

Avėpiza portretas
Tai ką, ar tai vienas kultūros sostinės pavyzdys, Gel.stoties aplinką, prie soboro buvusi kelių policija, pusė kiemų Laisvės a. Kaunakiemio gatvė,Sodų ir t.t. ir t.t. Čia turbūt tik tam kad iščiulpt Europinius pinigus...Kokia Kaune gera valdžia, kaip myli Kauną ypač pakrantes, Lampėdžių ežerą, Panemunės mišką, Ąžuolyną ...
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių