Motociklininkas prašo pagalbos: gal matėte, kas mane paliko gulėti visą „sulūžusį“?

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį viešojoje erdvėje ėmė žaibiškai plisti per avariją sužaloto vyro pagalbos prašymas. Kaip teigia pats nukentėjusysis motociklininkas, kaltininkas automobilio vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino net nesustojęs. Todėl dabar prašoma atsiliepti visų, ką nors žinančių ar mačiusių.

Feisbuke prie įkeltos nuotraukos, kurioje matomas vaizdas iš nelaimės vietos, vyras teigia, kad avarija įvyko vakar, trečiadienį.

„Prašau padėkite surasti kaltininką! Vakar apie 10.45 val. pakliuvau į avariją. Aš važiavau motociklu nuo Kauno link Vilkijos. Priešprieša atvažiuojantis automobilis sukdamas į kairę manęs, važiuojančio tiesiai, nepraleido. Liudininkų teigimu. automobilis – „Renault Megane“, gali būti sidabro spalvos, ne Lietuvoje registruotas, o su Olandijos valstybiniais numeriais. Šis automobilis suko link Žvirgždės g. Po avarijos šis automobilis turėtų būti apgadintas – be priekinio buferio ar bent dalies jo. Pasidalinkite informacija ir su kitais, padėkite surasti tą išgamą, palikusį mane „sulūžusį“ gulėti šalikelėje“, – socialiniame tinkle rašė nukentėjęs motociklininkas.

Kauno policija portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad vakar apie 10.45 val. Vilkijos seniūnijoje, Kauno rajone, Jaučakių kaime, Jurbarko pl. ir Žvirgždės g. sankryžoje, susidūrė nenustatytas automobilis ir motociklas „Suzuki 1500“.

Nukentėjo ir į ligoninę paguldytas motociklo vairuotojas. Automobilio vairuotojas kol kas nesurastas.

Ką nors žinančius ar mačiusius šią avariją, taip pat turinčius vaizdo registratoriais užfiksuotus vaizdo įrašus, prašoma pranešti Bendruoju pagalbos telefonu 112 arba rašyti nukentėjusiam motociklininkui feisbuke.



NAUJAUSI KOMENTARAI

***

*** portretas
Debilai patys motociklininkam uzkisinejat ir poto mumis kaltinat nors patys bbz ka darot, pasimokykit vairuot it proto turekit ir nesiskuskit kad nekalti jog uzkisat avinai jus

Darius

Darius portretas
Kiek daug vištgaidžiu komentuojančių.... žmogus prašo pagalbos surast ta kuris tai padarė o jie rašo kad pats kaltas, apsurdas... proto ubagai

Mindas

Mindas portretas
Jeigu motocikininkas butu skrides 200 abejoju ar po avarijos butu dares asmenuke. Vienam gabale.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių