Miesto centre susidūrė motociklas ir „Toyota“ – ieškomi avarijos liudininkai

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio popietę pačiame miesto centre įvyko eismo nelaimė. Jos metu susidūrė dviratė transporto priemonė ir lengvasis automobilis, apgadintas apšvietimo stulpas. Viešojoje erdvėje pasirodė informacija, kad ieškomi šios avarijos liudininkai.

Kauno policijos duomenimis, apie 12.03 val. gautas pranešimas dėl avarijos Karaliaus Mindaugo prospekto ir M. Daukšos gatvė sankryžoje, važiuojant nuo Vytauto Didžiojo (Aleksoto) tilto link miesto centro.

Jos metu susidūrė motociklas ir lengvasis automobilis „Toyota“. Pareigūnų teigimu, po susidūrimo apgadintas ir apšvietimo stulpas. Laimė, per avariją žmonės nenukentėjo, tačiau vairuotojai nesutaria dėl kaltės.

Praėjus beveik valandai po eismo nelaimės viešojoje erdvėje pasirodė informacija, kad ieškomi avarijos liudininkai.

„Gal kas turite vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip juodas „Toyota“ užkišo motociklui?“ – pagalbos avarijos aplinkybėms išsiaiškinti prašo kaunietis Ignas.

Visi, matę šią nelaimę ar užfiksavę ją vaizdo registratoriumi, informaciją pateikti pareigūnams gali susisiekę Bendruoju pagalbos telefonu 112.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija LTmotociklo ir automobilio avarijaieškomi liudininkai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vietinis

Vietinis portretas
Ten prasta vieta kairickiems ir neaiškūs ženklai, ypač važiuojantiems nuo tilto. Reikia radikalesnio ir griežtesnio sprendimo, o ne atitvarų.

Klaidosas

Klaidosas portretas
kiek pries keleta metu Dauksos ir Muitines sankrz pasislepe mentai gaudydavo tuos kas is Mindaugo prsp suka i Dauksos dabar visiems giliai o juk kiek galetu surnkt ouru

rimas

rimas portretas
gerai, kad i Nemuna nenuskrido... o apsaugos aptvaru kaip ner, taip ner...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių