Magistralėje Kėdainių rajone kariui atsitrenkus į kitą automobilį, nukentėjo trys žmonės

  • Teksto dydis:

Automagistralėje Kėdainių rajone ne tarnybos metu kario vairuotam automobiliui sekmadienį atsitrenkus į kitą automobilį, nukentėjo trys žmonės.

Kaip pirmadienį pranešė Policijos departamentas, avarija sekmadienio naktį, apie 2 val., įvyko kelio Vilnius–Kaunas–Klaipėda 172-ame kilometre.

Automobilis „BMW 320“, vairuojamas ne tarnybos metu neuniformuoto blaivaus Lietuvos kariuomenės kario, gimusio 1997 metais, atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Audi 80“, kurį vairavo 1991 metais gimęs vyras.

Per eismo įvykį nukentėjo „Audi 80“ vairuotojas ir kartu važiavusi 1994 metais gimusi keleivė bei 2003 metais gimusi „BMW 320“ keleivė. Jie, suteikus medicininę pagalbą, gydomi ambulatoriškai.

Pradėta administracinė teisena dėl nežymų kitų asmenų sveikatos sutrikdymą sukėlusio Kelių eismo taisyklių pažeidimo.


Šiame straipsnyje: Kėdainių rajonasautomagistralėavarija LTkarysnukentėjo žmonės

NAUJAUSI KOMENTARAI

korektūra

korektūra portretas
Na , paskaičius rašinėlio pavadinimą , pirma mintis - kas tas ,,karys'' ? Koks robocopas , universalus karys ar koks Edvardas Kalenas (vampyras)? :)

del bmw tehniknio stovio nezinau

del bmw tehniknio stovio nezinau portretas
a brangi mokama autostrada tai prasosi but nusovietinama... asfantas kaip plugu suartas....po lietaus grioviai pilni vandens.... kurvos sovietai prastai kelius state...galima sakyt visai nemokejo statyt... furos pinigus mokam, autobusai pinigus moka, komerciniai zaporozieciai ir tie pinigus moka....a kur dar kuro akcizai draudimai ir pinigai is tehnines apziuros ir vistiek valdzioj susigrudusiems vagim neuztenka skatiku ne ant kelio palopymo.... gerove... baisus krastas...jei peilio neturi tai abonementizatorius tau pakis privaloma abonementa ir aferistaiska sutarti ir uzpis prievolemis....uuuu....emigranto vaikeli... aplenk vieskeli i sali kur pinigas dievas...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių