Laisvės alėjoje pareigūnai tramdė agresyvią benamę: nusirenginėja ir puola žmones ne pirmą kartą

Antradienio popietę į Kauno Laisvės alėją lėkė policijos ekipažas. Kaip paaiškėjo, pareigūnams teko tramdyti rimtį skirtingose čia įsikūrusiose maitinimo įstaigose trikdžiusią, pastovios gyvenamosios vietos neturinčią moterį.

Sujudimą kauniečių ir miesto svečių pamėgtoje promenadoje užfiksavo dienraščio „Kauno diena“ skaitytojas. Vaizdo įraše matyti, kad pareigūnai, lydėdami moterį link ekipažo, su ja kalbėjosi: „Pasiaiškinsime aplinkybes ir viskas“, – jai tarstelėjo laikino sulaikymo kameros duris tarnybiniame automobilyje verdamas pareigūnas.

Vieną jų pusę priėjęs plačiau atidarė ir, kaip galima numanyti, rimties trikdytojos bičiulis. Jis, pamatęs, kad incidentas yra filmuojamas praeivio, agresyviai užsipuolė dienraščio skaitytoją. „Ką tu, k***a, velnias čia nori, n****i?! Nori likti be telefono, n****i?! Ž****a, tu, k***a, j*****s!“ – keiksmažodžiais jį plūdo nepažįstamas vyras, nevaldomai vis artėdamas.

„Ši moteris eina per visą Laisvės alėją – pirmyn, atgal. Užsuka į vieną, į antrą kavinę. Šiandien pareigūnus iškvietė gal penkios kavinės. Atbėgę žmonės sakė, kad gatvėje ji užpuolė moterį su vaiku. Manau, kad ši moteris yra neįgali, galbūt – ir neblaivi. Nusirenginėja, puola žmones, eina per visas kavines, kol iš jų išvaro“, – pasakojo vienos maitinimo įstaigos Laisvės alėjoje atstovai.

Pašnekovai pridūrė, kad sumaištį rimties trikdytoja promenadoje kone kasdien kelia jau maždaug mėnesį. Čia ji dažniausiai vaikšto viena. „Puldinėja visus žmones, kartais būna, kad kimba ir prie kavinių lankytojų. Būna visaip...“ – atviravo jie.

Tai, kad ši moteris – maitinimo įstaigų Laisvės alėjoje ir Kauno apskrities policijos siaubas, „Kauno dienai“ patvirtino ir pareigūnai. Savaitgalį ji buvo pastebėta besiprausianti centriniame fontane. O praėjus kelioms dienoms, rugpjūčio 27-ąją, apie 15 val. dėl agresyvaus tos pačios moters elgesio taip pat buvo gautas ne vienas pranešimas.

„Pareigūnai nuvyko į Laisvės alėjoje esančią maitinimo įstaigą. Ten buvo sulaikyta neblaivi (1,78 prom.) 1975 metais gimusi moteris. Policijos pareigūnams ji – labai gerai žinoma, neturi pastovios gyvenamosios vietos“, – teigė Kauno apskrities policijos atstovė Reda Zarauskienė.

Pasak jos, pareigūnai ketino nuvežti rimties trikdytoją į nakvynės namus, kad ši išsiblaivytų. Tačiau moteris nenurimo – priešinosi, įžeidinėjo policininkus. Todėl viskas pakrypo kiek kita linkme – ji atsidūrė areštinėje.

Agresyviai moteriai pareigūnai surašė protokolą pagal kelis Administracinių nusižengimų kodekse esančius straipsnius. Jai teks atsakyti už tai, kad pakartotinai viešoje vietoje pasirodė neblaivi, taip pat dėl pakartotinio nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo. Be viso to, moteris nevykdė teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų bei pažemino jų garbę ir orumą.


Šiame straipsnyje: Laisvės alėjaagresyvi moteriskavinėspuola žmonesskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

to Aiskauda

to Aiskauda portretas
Tu teisus durnius galvoja kad jis gudras kaip ir tu debiliuk

to Ai'Skauda

to Ai'Skauda portretas
Butent. Blogiausia, kai vienas tokia tampa kremliasudziu vadu. Tada kencia ne tik nedidelio miesto nedidele dalis, bet kur kas daugiau zmoniu.

Ai'Skauda \\\\\.../////

Ai'Skauda  \\\\\...///// portretas
Žmonės teisingai pastebėjo,jog durnių išgydyti neįmanoma,nes jis nenori gydytis,nes durnius nesupranta,kad durnas,tai ir problema,jų teisė nesigydyti ir jie už nieką neatsako,tokia kvailių politika.
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių