Kruvinas incidentas Kauno „Akropolyje“: nepilnamečių dvikova su peiliu rankoje įvyko dėl merginų?

  • Teksto dydis:

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, jau nustatytas įtariamasis 16-mečio sužalojimu peiliu šeštadienio popietę Kauno „Akropolyje“. Jis – taip pat nepilnametis ir, pirminiais duomenimis, kaip ir nukentėjusysis, iki šiol teisėsaugininkams niekuo nebuvo užkliuvęs.

Kaip jau rašyta, šis kruvinas incidentas, kuriuo pradedamos Policijos departamento suvestinės apie išskirtiniausius balandžio 2-osios įvykius, nutiko ties ketvirtuoju šio prekybos centro aukštu esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje. Būtent šiame aukšte esančioje Kauno „Akropolio“ pramogų zonoje mėgsta rinktis paaugliai, praleidžiantys čia nemažai laiko. Juos sieja ir susirašinėjimas internetu.

Kas pranešė apie šį incidentą specialiosioms tarnyboms, kol kas nelabai aišku. Tačiau, pirminiais duomenimis, ne šio prekybos centro apsaugininkai. Nors ir čia, kaip visame Kauno „Akropolyje“, yra įrengtos vaizdo kameros.

Pasitikslinti šios informacijos nepavyko, nes viešai nurodytu Kauno „Akropolio“ valdytojos telefonu niekas neatsiliepia.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, šio incidento priešistorę matė ar bent apie ją žino nemažai panašaus amžiaus, kaip nukentėjusysis ar įtariamasis, liudytojų.

Telefonu 112 tądien apie 17 val. buvo pranešta, kad prie 4b įėjimo padurtas žmogus. Jo užpuolikas iš įvykio vietos pasišalino.

Atskubėjus specialiosioms tarnyboms, nukentėjusysis rastas gulintis perdurtu pilvu. Iš įvykio vietos jis skubiai išvežtas į Kauno klinikas, kur gydomas iki šiol.

Asociatyvi Laimio Steponavičiaus nuotr.

Dėl šio incidento pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal du Baudžiamojo kodekso straipsnius, numatančius atsakomybę už sunkų sveikatos sutrikdymą bei viešosios tvarkos pažeidimą. Už pirmąjį, kaip ir už dar dešimt nusikaltimų, tarp kurių – nužudymas, išžaginimas, vagystė ar plėšimas, Lietuvoje atsakoma nuo keturiolikos metų. Už viešosios tvarkos pažeidimą – nuo šešiolikos, o tokio amžiaus galimas įtariamasis, portalo kauno.diena.lt duomenimis, dar nėra sulaukęs. Tačiau jis jau gali būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn už sunkų sveikatos sutrikdymą, už ką nepilnamečiui gresia perpus švelnesnė bausmė nei suaugusiam asmeniui. Šiam – iki dešimties metų įkalinimo.

Pirminiais duomenimis, tai, kas įvyko tarp šių nepilnamečių, buvo konflikto galimai dėl merginų pasekmė. Jokių duomenų, kad įtakos jam galėjo turėti šio incidento dalyvių girtumas ar apsvaigimas nuo kokių nors kvaišalų, teisėsaugininkai neturi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Socialinė darbuotoja

Socialinė darbuotoja portretas
Normalūs tradiciniai vyrukai. Dėl merginos mušėsi !! Gal bus geri stiprūs šeimų maršų kovotojai ? ne kokie homoseksualai gi.

Vilma

Vilma portretas
16 metų vaikinas turi peilį!!! Ar normalu?

Ernestas.

Ernestas. portretas
Ten trečias yra. Jo vardas Edmundas.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių