Kriminaliniai kauniečių žaidimai: policija už juos nebaudžia tik su viena sąlyga

  • Teksto dydis:

Šiandien paryčiais vienam kauniečiui gana tragikomiškomis aplinkybėmis prireikė specialiųjų tarnybų pagalbos. Šis atvejis nekasdieniškas dar ir tuo, kad šį kartą jam labiau galėjo padėti policija nei ugniagesiai.

5.12 val. Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta, kad devyniolikmetis užsidėjo antrankius ir nebegali jų nusiimti. Surakinta viena jo ranka.

Skambino kartu esantis nelaimėlio draugas, kuris teigė lauksiantis pagalbos prie vieno Savanorių prospekto penkiaaukščio.

Pirmieji į įvykio atvykę ugniagesiai gelbėtojai rado prie nurodyto daugiabučio du asmenis. Vienas jų vizualiai atrodė neblaivus.

Netrukus atvyko ir policija, atrakinusi nelaimėlį įkalinusius antrankius raktu.

Pasak policijos atstovės, kur įsigijo šiuos antrankius, devyniolikmetis nurodyti negalėjo. Pirminiais duomenimis, dėl girtumo. Jis teigė tiesiog žaidęs su šiais antrankiais ir pamiršęs, kad neturi jų rakto.

Peržiūrėjus policijos duomenų bazes ir išsiaiškinus, kad devyniolikmetis nėra ieškomas, o jam pačiam dėl to, kas atsitiko, niekam neturint jokių pretenzijų, nuspręsta išsiskirstyti nepradėjus jokio tyrimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jus

Jus portretas
NARKOTIKU TASKUS NAIKINKITE SLABOTKEI APLINK SAJUNGOS AIKSTE,AR JUS NUVESTI TIESEI I TASKA,KIEK GALIMA,JUS DYRBATE AR NOSIS KRAPSTOTE,SIAUBAS!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių