Kompiuterį pasiėmė, bet už jį nesumokėjo (policija ieško šio vyro)

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities policijos pareigūnai atlieka tyrimą dėl sukčiavimo ir prašo padėti atpažinti vaizdo kamera užfiksuotą vyrą.

Pasak policijos, balandžio 19 d. dėl internetiniame portale pardavinėjamo kompiuterio paskambino asmuo, kuris netrukus elektroniniu paštu atsiuntė tariamą banko pavedimo išrašo nuotrauką, o pardavėjas Kaune, P. Lukšio g., tariamam pirkėjo draugui perdavė parduodamą prekę, už kurią pinigai (780 eurų) į sąskaitą pervesti taip ir nebuvo. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo asmenį, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu 8700 64966, 8 37 30 34 50 arba rašyti el. paštu mindaugas.stasauskas@policija.lt .

Už sukčiavimą numatoma baudžiamoji atsakomybė: viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

keista

keista portretas
keista, kad kai paprastas mobilus gali filmuoti 4K, o musu verslininku kameros akmens amziau, kad net snukio neina iziureti.

Visi

Visi portretas
vagiukai apsimeta, kad kalba telefonu. :D

Siaip

Siaip portretas
As irgi uz nieka nemoku. nera taip kad krize,bet pize tai tikrai
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių