Ketvirtadienį Kauno gatvėse vos per plauką išvengta kelių tragedijų

  • Teksto dydis:

Vakar Kauno gatvėse aptiktos dvi sprogti nespėjusios tiksinčios bombos – per kelias oficialias darbo valandas eismo įvykius sukėlė du vairuotojai, kuriems buvo nustatytas sunkus girtumas.

Apie 12.50 val. Savanorių ir Pramonės prospektų sankryžoje įvyko automobilių „Toyota“, vairuojamo 38-erių metų vyro, ir „VW Golf“, prie kurio vairo sėdėjo 30-metis, susidūrimas. Šis iš eismo įvykio vietos pasišalino. O jį suradus, pripūtė į alkoholio matuoklį 2,63 promiles alkoholio. Nepaisant to, kad per šį eismo įvykį, pirminiais duomenimis, niekas fiziškai nenukentėjo, šio vairuotojo pagirios bus sunkios.

Apie 16.45 val. Vaidoto gatvėje neblaivus automobilio „Ford Focus“ vairuotojas kliudė stovintį „Fiat Ducato“. 46-erių nevykėliui taip pat nustatytas sunkus girtumas – 2,56 promilės.

Nepaisant to, kad šie neblaivūs kelių ereliai nesukėlė didesnių tragedijų, Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, ketvirtadienį Kaune užregistruota beveik pusė visų tądien šalies miesto įvykusių eismo įvykių, kuriuose nukentėjo žmonės, – trys. Arba tiek pat, kiek Vilniuje, Klaipėdoje ir Kėdainiuose kartu sudėjus.

Ketvirtadienį Kaune nukentėjo ir vienas iš dviejų tądien į tokius eismo įvykius patekusių nepilnamečių. Šios nelaimės, nutikusios Žaliakalnyje, aplinkybės – taip pat iškalbingos. Anot Lietuvos kelių policijos, prieš aštuntą ryto Vaisių ir Žemaičių gatvių sankryžoje – tiesioje nuokalnėje į pagrindiniu keliu važiavusį automobilį „Volvo V50“, vairuojamą 39-erių metų moters, atsitrenkė iš šalutinio kelio elektriniu paspirtuku išvažiavęs dešimtmetis. Iš įvykio vietos jis nuvežtas į ligoninę.

Asociatyvi freepik.com nuotr.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarijaavarija LTgirtas vairuotojaselektrinis paspirtukas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių