Gausios ugniagesių pajėgos lėkė į Aleksotą: atvira liepsna degė namas

  • Teksto dydis:

Gausios ugniagesių gelbėtojų pajėgos sekmadienio popietę išskubėjo į Aleksotą – pranešta apie atvira liepsna degantį namą.

Kaip informavo Kauno ugniagesių gelbėtojų budėtojas, pranešimas apie gaisrą Aleksote, P. Galaunės gatvėje, gautas apie 13.55 val. 

Gesinti atvira liepsna degančio namo išskubėjo šešios autocisternos.

Kauno ugniagesių gelbėtojų atstovo teigimu, gaisras likviduotas apie 14.45 val. 

„Gaisras likviduotas, vyksta baigiamieji darbai, ardomos konstrukcijos, žiūrima, ar nėra kitų ugnies židinių“, – teigė budėtojas.

Specialisto teigimu, nukentėjusiųjų žmonių nėra. „Visi spėjo išeiti, nukentėjusių žmonių nėra, nukentėjo namas“, – situaciją komentavo ugniagesių gelbėtojų atstovas.

Specialistai dar aiškinasi, nuo ko name galėjo įsiplieksti gaisras. „Kol kas versijų neturime, kaimyno teigimu, gaisras galėjo kilti nuo dujinio katilo“, – teigė budėtojas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

košmaras

košmaras portretas
Aleksote įvyko namo degimas atvira liepsna, keistas įvykimas, anksčiau vykdavo uždara liepsna. Bet gerai kad įvyko gesinimas, nes ugnegesiai atsistojo ant kojų, ir įvyko pamatymas kad nėra nukentėjusių. įvyko perskaitymas?

Romeris

Romeris portretas
Važiavau gesinti saldainių nepasiemęs

Profesorius

Profesorius portretas
Operatyvus gaisrininkų darbas išgelbėjo nuo didesnių nuostuolių namų savininkus ir jų kaimynus.Stiprus vėjas nespėjo permesti ugnies ant gretimų pastatų , nors kaimyno langai apdegė ir stiklo paketai suskilo, nesiuniokojo jau degančiojo namo pilnai
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių