Kauno policija sulaikė kanapes iš Ispanijos į Lietuvą gabenusį vyrą (vaizdo įrašas)

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė 60-metį vyrą, kai jis į saugojimo vietą gabeno 15 kg narkotikų. Šie kvaišalai į Lietuvą pateko iš Ispanijos.

Per tyrimą buvo nustatytas automobilis su įrengta slėptuve narkotinėms psichotropinėms medžiagoms gabenti. Pareigūnams Kaune sustabdžius minėtą automobilį, jame įrengtose slėptuvėse rasta apie 15 kilogramų, kaip įtariama, kanapių.

Nelegalų krovinį į saugojimo vietą gabenęs 60-metis Kauno rajono gyventojas jau buvo žinomas policijos pareigūnams už panašias nusikalstamas veikas, pranešė policija.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu. Už tai gresia laisvės atėmimas iki penkiolikos metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nepaejo varke

nepaejo varke portretas
kazkas pastukalino garantuotai, tai dar nufilmavo apsimeta kad dirba :D
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių