Kauno marių kriminalas: ar pavyks galimai išsigelbėjusiam nutrūktgalviui išvengti ir atsakomybės?

  • Teksto dydis:

Aiškėja daugiau detalių apie vakarykštę pavojingą pramogą ant Kauno marių ledo. Policija jau nustatė, kam priklauso ratais į viršų marių dugnan nugarmėjęs automobilis. Tačiau, kas jį vairavo dar nustatinėjama.

Kaip jau rašyta, visos Kauno specialiosios tarnybos sugūžėjo vakar prie Jachtklubo 19.26 val. gavus pranešimą apie galimai mariose įlūžusį automobilį.

Ugniagesiai gelbėtojai šiandien savo suvestinėse patikslina, kad apie tai telefonu pranešė vyras, kurio to paprašė prie jo pribėgę trys vaikinai. Po to, kas paaiškėjo vėliau, jau neatmetama, kad tai galėjo būti ir buvę šio automobilio ekipažo nariai, nepanorę pavojingai pramogauti su jo vairuotoju.

Beje, tarnybiniuose policijos pranešimuose apie šį įvykį minimas ir liudytojų matytas galimai iš vandens išlipęs ir tolyn nueinantis žmogus. Todėl manoma, kad nutrūktgalviui pavyko išsigelbėti.

Šią prielaidą linkę patvirtinti ir ugniagesių gelbėtojų narai, 21.22 val. dešimties metrų gylyje apie 50 metrų aptikę mėlynos spalvos „Subaru“. Pirminiais narų duomenimis, šiame ratais į viršų gulinčiame automobilyje žmonių nebuvo. Tačiau neatmestina, kad jie šio „kulversčio“ metu galėjo iš automobilio ir iškristi.

Pagal ugniagesių gelbėtojų policijai perduotus šio „Subaru" valstybinius numerius policija nustatė, kam jis priklauso. Tačiau, jos atstovė šiandien ryte portalui kauno.diena.lt teigė, kad dar neaišku, kas šį automobilį vairavo. Be to, išsiaiškinta, kad yra pasibaigęs jo techninės apžiūros galiojimas ir ši transporto priemonė nėra drausta. O pagal šias aplinkybes galima daryti prielaidą, kad „Subaru“ iš buvusio savininko galimai įsigijęs įtariamasis neskubėjo jo registruoti savo vardu.

Eitvydo Kinaičio nuotr.

Kol kas jis ieškomas. O Kauno policija pradėjo administracinę teiseną dėl eismo įvykio.

Greičiausiai Kauno ugniagesių gelbėtojų pagalbos policijai reikės ir šiandien – bandant ištraukti nuskendusį automobilį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sig

Sig portretas
Gario tinklai slavos subaru netuas ratus valgė ! sumaišė su padangom gal parke prieš tai zvairy.

komentatoriams

komentatoriams portretas
Skrenda karvė su malkomis ant sofos

Mokytojau,

Mokytojau,  portretas
tokių "Garių" pilnas durnynas Žiegždriuose...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių