Kauno ligoninės darbuotoja sukėlė ant kojų specialiąsias tarnybas: įvykio aplinkybės – mįslingos

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakare Kauno ugniagesiai gelbėtojai skubiai išsiuntė į Josvainių gatvėje esančią Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) Kauno ligoninę automobilį su oro pagalve. Taip reaguota į Bendrojo pagalbos centro užregistruotą šios ligoninės apsaugos darbuotojo pranešimą, kad viena šios gydymo įstaigos darbuotoja užlipo ant keturių aukštų pastato stogo ir ketina nušokti.

Po šio 19.46 val gauto pranešimo Bendrasis pagalbos centras pasiuntė į įvykio vietą ne tik ugniagesius gelbėtojus, bet ir greitosios medikus bei policiją.

Apie šį neeilinį įvykį pranešusioje Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėje teigiama, kad atvykus nurodytu adresu, ligoninės darbuotojai nurodė, jog moteris nuo stogo nulipo ir automobiliu kažkur išvyko. Jokios ugniagesių gelbėtojų pagalbos nebereikėjo.

Portalui kauno.diena.lt pavyko papildomai sužinoti, kad minėta ligoninės darbuotoja, pirminiais duomenimis, buvo užlipusi ant pastato, kuriame įsikūrę Chirurgijos, Neurologijos bei Reabilitacijos skyriai, stogo. Tačiau, ar ji – medikė, ar aptarnaujantis personalas, ligoninės atstovas nelinkęs atskleisti. Neatsakė jis ir į klausimą, ar šis šokiruojantis įvykis – konflikto su bendradarbiais, ar problemų asmeniniame gyvenime pasekmė. Nežinota ir, kokiu būdu ligoninės darbuotojai pavyko patekti ant stogo. Kaip ir neatsakyta į klausimą, ar ši moteris vėliau rasta bei kokios būklės.

E. Ovčarenko/BNS nuotr.

Tačiau LSMU Kauno ligoninės Komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovas Saulius Tvirbutas atsiuntė portalui kauno.diena.lt tokį šio įvykio komentarą: „Ligoninės administracija aiškinasi aplinkybes ir atskleisti daugiau detalių nei pateikta pareigūnų suvestinės informacijoje, gerbdami žmogaus privatumą ir konfidencialumą, negalime. Galime patikinti, kad žmogus saugiai nulipo nuo stogo ir jam bus suteikta visa reikalinga pagalba“.

Kartu su ugniagesiais gelbėtojais bei greitosios medikais į įvykio vietą vykusios Kauno policijos atstovė šiandien ryte portalui kauno.diena.lt patikslino, kad jos kolegoms atskubėjus į įvykio vietą, darbuotojos, kuri buvo užlipusi ant stogo, kolegos teigė, jog įkalbėjo ją nulipti žemyn. Ir netrukus šios 55-erių metų moters automobilis buvo pastebėtas Baltų prospekte. Policijai jį sustabdžius, minėta moteris tikino, kad neturėjo jokių blogų minčių. Tačiau pareigūnai iškvietė jai greitosios pagalbos medikus, kurie, apžiūrėję šią moterį, nusprendė vežti ją į gydymo įstaigą detalesnei apžiūrai.

Pasiteiravus policijos atstovės, ar dėl šio įvykio pradėtas koks nors tyrimas, ji akcentavo, kad moteris rasta bei perduota medikams.


Šiame straipsnyje: Kauno klinikinė ligoninėdarbuotojalipo ant stogoKauno specialiosios tarnybospagalba darbuotojaipagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

vikce

vikce portretas
maziau jus zvenkit nevisprociai, zmogus ryskiai saukiasi pagalbos, padekit jai kasnors

elena

elena  portretas
gal moteriske uzsimane paskraidyti

Joo

Joo portretas
Sutikčiau kad nuo stogo sovietu 3ciosios liūdnai pagarsėjusio ligonines daktaras ir su kuiliais daktarais kurie laksto ne pas ligonius o pas jaunas daktaras ar sesutes. Prakeikta ta kauno 3cioji veterinarijos ligonine i kuria zmones atvežami tik numirt.
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių