Kauno konservatorius kaltinamas baisiu nusikaltimu: lytiškai santykiavo su 14-mete

  • Teksto dydis:

Kauno apylinkės teismas trečiadienį išėjo rašyti nuosprendžio Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų sąrašo 2015-ųjų savivaldos rinkimuose atstovui – Pauliui Radzevičiui, kaltinamam lytiniais santykiais su 14-mete. Kauno miesto savivaldybėje dirbantis teisiamasis savo kaltę pripažįsta.

Bylos duomenimis, 30-metis P.Radzevičius, nepaisant pareikšto kaltinimo, tebedirbantis Kauno miesto savivaldybės Būsto valdymo skyriaus Nuomos administravimo poskyryje vyriausiuoju specialistu, susipažino su nepilnamete socialiniame tinkle „Facebook“.

Po pirmųjų pasimatymų dvigubai vyresnio viengungio P.Radzevičiaus automobilyje, kuriuo jis atvykdavo pasiimti 14-metės į šios namus, galiausiai nepilnametė buvo nusivežta į jo butą Aleksote. Pernai birželį ten praleistos kelios valandos ir tapo Kauno apylinkės teismą pasiekusios bylos pagrindu.

Lytiniu nusikaltimu prieš nepilnametę kaltinamą savivaldybės darbuotoją demaskavo 14-metės tėvai, radę šios telefone įtarimą sukėlusį poros susirašinėjimą.

P.Radzevičius visiškai pripažįsta savo kaltę – ir tai, kad žinojo, kiek jo draugei metų, ir tai, kad Lietuvoje draudžiami lytiniai santykiai su jaunesniu nei 16-kos metų asmeniu, netgi šiam sutikus. Teisiamasis tikino, kad labai dėl to gailisi.

Už lytinės aistros tenkinimą su jaunesniu nei 16 metų asmeniu gresia laisvės atėmimas iki penkerių metų. Tačiau prokuroras pasiūlė P.Radzevičiui tik 1883 eurų baudą. Atsižvelgta ne tik į jo prisipažinimą bei gailėjimąsi, bet ir į tai, kad jis dar neteistas ir darbovietės charakterizuojamas labai teigiamai.

Jokio ieškinio teisiamajam 14-metės tėvai nepateikė. Tačiau, oficialiai nepatvirtintais duomenimis, P.Radzevičius jiems sumokėjo prašomą moralinį atlygį.

Nuosprendis bus skelbiamas po poros savaičių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaiga

Vaiga portretas
Tokie tevai tikra vaiku nelaime

Ne naujiena

Ne naujiena portretas
Konservatoriams viskas galima,net už nepilnametės patvarkymą,tik..maža baudelė.Kažkada buvo rašoma,kad buvusi įpatingai raudona,o dabar konservatorė Oželytė,Pravieniškių kolonijoje,agitavo nuteistusius,kad še balsuotų už konservatorius ir pažadėjo už tai atsilyginti sutrumpinant bausmes.Grįžusi parašė 40 prašymų,bausmių sutrumpinimui.Taip kad visas negatyvas,konservatorių labai mylimas.

Jo

Jo portretas
turtuoliai politikai ,gali rur...inti vaikus uz pinigus ,kaina nustato teismas?
VISI KOMENTARAI 48

Galerijos

Daugiau straipsnių