Kauno gatvėse – vienas už kitą girtesni vairuotojai

  • Teksto dydis:

Savaitgalį kauniečiai, panašu, praleido audringai. Gerokai padauginę nesibaimino sėsti ir prie automobilio vairo. Sekmadienio rekordininkui nedaug trūko iki kone mirtino girtumo.

Kaip praneša Kauno policija, liepos 10 d. apie 12 val. Kauno r., Šolių k., automobilį „Opel Zafira“ vairavo neblaivi 49-erių moteris. Vairuotojai nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,87 prom.

Tą pačią dieną apie 17.20 val. Kaune, Baltų pr., automobilį „Renault Scenic“ vairavo neblaivus 23-ejų vyras. Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,59 prom.

Už dešimties minučių tik kitoje miesto vietoje sučiuptas ir dienos girtumo rekordininkas. Šiaurės pr. ir Savanorių pr. sankryžoje automobilį „Audi“ vairavęs neblaivus 50-metis įpūtė net 3,41 prom.

Visais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vairavimo esant neblaiviam, kai girtumas viršija 1,5 prom.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laisvė

Laisvė portretas
O siaube!Visi komentatoriai ,komentavę iki manęs-labai girti,nes tokias nesąmones rašo,kad kitaip šių kliedesių nepaaiškinsi,tik girtumu.

gal cia rusija

gal cia rusija portretas
Lietuvoje niekas negeria jie tik uosto

Anonimas

Anonimas portretas
Kultūros sostinėse visi iš laimės baigia prasigerti. O keikiasi tos padugnės tik rusiškais keiksmažodžiais, iš ukrainiečių jau išmko.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių