Kauno gatvėse ir toliau laksto girti vairuotojai

  • Teksto dydis:

Gruodžio 2 – 8 dienomis Kauno pareigūnai tikrino, kaip transporto priemonių vairuotojai bei pėstieji eismo dalyviai laikosi Kelių eismo taisyklių (KET).

Nustatyti septyni vairuotojai, kurie vairavo transporto priemones nors buvo vartoję alkoholio. Penkiems vairuotojams nustatytas lengvas girtumo laipsnis, vienam vidutinis ir dar vienam – sunkus girtumo laipsnis.

Gruodžio 8 d. apie 17.20 val. Kaune, Savanorių pr., pareigūnams patikrinimui sustabdžius įtartinai manevruojantį automobilį „Opel Astra“, paaiškėjo, kad jį vairuoja neblaivus asmuo. Vyrui (gim. 1982 m.) nustatytas sunkus girtumas (2,95 prom.).

Taip pat išaiškinti ir du neblaivūs dviratininkai. Gruodžio 2 d. apie 20 val. Kėdainių r., Pagirių mstl., patikrinimui sustabdytas dviratininkas. Patikrinus dviratininką (gim. 1954 m.) alkoholio matuokliu, šiam nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,22 prom.

Praėjusią savaitę pareigūnai užfiksavo devynis pėsčiųjų eismo dalyvių padarytus KET pažeidimus. Taip pat pareigūnai nustatė 13 asmenų, vairavusių transporto priemones, tačiau neturinčių teisės to daryti.

Primename, jog tokios eismo saugumo užtikrinimo priemonės bus vykdomos ir toliau, o vairuotojus raginame kelyje laikytis KET, būti kantriems ir atidiems.

Kauno apskrityje šiais metais žuvo 24 eismo dalyviai (pernai iki gruodžio mėnesio pabaigos – 25), dar 751 sužeisti (pernai – 620).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vardenis Pavardinauskas

Vardenis Pavardinauskas portretas
Kaip efektyviai sumažinti girtų vairuotojų skaičių Lietuvoje (vidutinis/sunkus girtumas): 1) Atimkite vairuotojo pažymėjimą visam gyvenimui ir konfiskuokite automobilį. 2) Tegul susimoka 5000 EUR piniginę baudą (arba kalėjimas 5 metam). 3) Įveskite į juodąjį sąrašą, kurį matytų visi kelių patruliai. 4) Pagavus vėl už vairo girtą ar net blaivą, įkalinti iki 10 metų. 5) jei dėl jo kaltės avarija, ikalinti iki gyvos galvos ir atimti mašiną (nebent mašina kito asmens). Dėkoti nereikia, savo išmintimi dalinuosi tėvynės labui!

tai

tai portretas
ne vairuotojai o socrunkeliai daznai be teisiu arba nupirktos juk gyvename iteisintam banditizme kur visur demon kratinys?.....

pasiūlymas \\\\\.../////

pasiūlymas \\\\\...///// portretas
už sunkų girtumą,teises atimt visam gyvenimui su mašinos konfiskacija.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių