Šančiuose aptikta 500 litrų spirito ir Didžiojoje Britanijoje vogtas motociklas

  • Teksto dydis:

Kauno policija praneša viename miesto autoservise aptikusi didelį kiekį, kaip įtariama, spirito ir, remiantis jų duomenų baze, Didžiojoje Britanijoje pavogtą motociklą. Tačiau pareigūnai prisipažįsta, kad šio laimikio laurais jie turi dalintis su pilietišku asmeniu – ESO Verslo atsparumo skyriaus darbuotoju – atlikusiu tądien šiame, kaip įtariama, nusikalstamu būdu įgytų daiktų sandėlyje, profilaktinį patikrinimą, susijusį su paslaugas teikiančios įmonės, kurioje dirba pranešėjas, veikla.

Anot policijos suvestinių, pranešimas apie šio patikrinimo metu pastebėtą didelį kiekį spirito gautas pirmadienį – apie 13 val.

Nurodytu adresu atvykę policijos pareigūnai rado ne tik apie 500 litrų, kaip įtariama, spirito, supilstyto į penkių litrų bakelius, bet ir motociklą KTM. Įtarimas, kad šis gali būti vogtas, pasitvirtino peržiūrėjus duomenų bazes. Jose rasta, kad tokio motociklo ieško Didžiosios Britanijos policija.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo, už ką gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, minėtas laimikis aptiktas Šančiuose – Drobės gatvėje. Jis buvo sandėliuojamas išsinuomotoje patalpoje. Šios nuomos aplinkybės dar tikslinamos. Nėra ir sulaikytų asmenų.

Belaukiant ekspertų išvadų dėl minėtų penkių litrų bakelių turinio, dar bus bandoma išsiaiškinti ir, ar šioje patalpoje ketinta tik visa tai sandėliuoti, ar planuota čia pradėti kokią nors nusikalstamą veiką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

virginija

virginija portretas
policija sulaike,kaip gera rekti,kad mes dirbam,o dirba kaip konkreciai paskusta ir pasakyta,kad daug rasit...o kur policija kai ant kiekvieno kampo po babulka,kur gali nusipirkt alkocholio,ka policija nezino,zino,dar ir kaip zino,bet visiems gerai nuo tu babulku,vis prie algos prisiduri...

anonimas

anonimas portretas
Kažin ar dar gyvas pranešėjas ....

cia Kauno policija pranesa ...visiems Sanciu

cia  Kauno policija pranesa ...visiems Sanciu  portretas
,,,babulku servisams,,,kad kuo skubiau ispylstytu y 5 ltr. bakelius spirita ir realizuotu ,nes tuoj vyks policaju ,,,servisu patikrinimas ,,,,ir duokles rinkimas
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių