Kauniečiai stebėjo vairuotojo dramą: prireikė kelių policijos ekipažų

  • Teksto dydis:

Trečiadienio naktį kauniečiai pastebėjo policijos sujudimą ties Šiaurės prospekte įsikūrusiu restoranu „Legenda“. Žmonės pasakojo, kad pilietis konfliktavo su pareigūnais, o vėliau buvo įsodintas į policijos automobilį ir išvežtas.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pasidalijo keliomis nuotraukomis, kuriose matyti, kaip į policijos automobilį sodinamas vyras. Kauniečiai svarstė, kad jis galbūt norėjo ilgiau pabūti restorane, tačiau baigėsi darbo laikas ir šis buvo nepatenkintas.

„Apie 22 val. mačiau, kad į „Legendos“ automobilių aikštelę atvažiavo policijos ekipažas. Įjungtais švyturėliais pareigūnai kurį laiką stovėjo, kažką su žmogumi aiškinosi. Vėliau atvažiavo dar vienas ekipažas. Kadangi dar pagal karantino sąlygas restoranai gali dirbti iki 22 val., galbūt tas žmogus norėjo ilgiau pabūti ir pasilinksminti, bet restorano personalas jį turėjo išvaryti, todėl kilo konfliktas“, – apie tai, kodėl pareigūnai sulaikė vyrą svarstė kaunietis Julius.

„Kauno dienos“ skaitytojo nuotr.

Tačiau paaiškėjo, kad pareigūnai vyrą sulaikė dėl kitos priežasties. Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atsiųstoje paros įvykių suvestinėje skelbiama, kad Šiaurės prospekte pareigūnai sulaikė vyrą, kuris vairavo neblaivus ir elgėsi neadekvačiai.

„Gegužės 27 d., apie 22.05 val. Kaune, Šiaurės pr., sustabdyto automobilio „Audi“ vairuotojas (gim. 1979 m.) vairavo transporto priemonę, būdamas apsvaigęs. Nuo vyro sklido alkoholio kvapas, jis elgėsi neadekvačiai, kalbėjo nerišliai, judesiai buvo nekoordinuoti. Tikrintis blaivumą vyras atsisakė“, – tokią informaciją apie įvykį pateikė policija.


Šiame straipsnyje: sulaikytas vairuotojasnepakluso pareigūnų reikalavimamspolicijaveiksmas Kauneskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

nakti

nakti portretas
visi mes negrai... rasizmas iseina

Tai bent

Tai bent portretas
DRAMA!

Manau

Manau portretas
O tu balvone turi ką veikti.Tik kitus aptarinėti,ižeidinėti
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių