Kauniečiai meilės dieną šventė trankiai: keliuose – girti vairuotojai, vienas jų rėžėsi į troleibusą

  • Teksto dydis:

Panašu, kad kauniečiai Valentino dieną šventė trankiai.

Į Kauno policijos suvestines nugulė meilės dieną kauniečių vairuotojų padarytos nuodėmės.

Anot policijos, pirmas girtas vairuotojas pričiuptas dar vasario 14-osios rytą, apie 9 val. Kauno r., Teleičių k., Vytauto g., Patikrinimui sustabdytą automobilį „Volkswagen Crafter“ vairavo neblaivus vyras (g. 1986 m.). Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,57 prom.

Antrasis vairuotojas įkliuvo popiet po sukelto eismo įvykio. Kaip rašoma paros įvykių suvestinėje, apie 14.40 val. Kaune, T. Masiulio g., automobilis „Audi“, vairuojamas neblaivaus vyro (g. 1956 m.), kliudė troleibusą. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,72 prom.

Veiksmo netrūko ir vakare. Apie 20.30 val. Kaune, Veiverių g., prie automobilio „Volkswagen“ vairo įkliuvo neblaivus vyras (g. 1964 m.). Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,11 prom.

Vidurnaktį į pareigūnų akiratį pateko ir Kauno centre važiavęs BMW vairuotojas. Jis patikrinimui sustabdytas Karaliaus Mindaugo pr. 1992 m. gimusiam vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,92 prom.

Visiems šiems vairuotojams gresia rimti nemalonumai – pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vairavimo esant neblaiviam, kai girtumas viršija 1,5 prom.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Orie ko čia kauniečiai

Orie ko čia kauniečiai portretas
ir keletas rujojančių asilų,žurnaliūga?

Dabar

Dabar portretas
niekas rakteliu neima nes su kuo geria vairininkas tiems promilės ir neleidžia suprast kad ne tik pats bet ir kitus užmušti gali..

senas kavenskas

senas  kavenskas portretas
mano laikais sakydavom - baliavok taip , kad milicija ( db. policija) žinotų .. bet , kurie buvo blaivesni - paimdavome auto raktus iš draugelių , kad girti nevažiuotų ... ar gerai ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių