Kauniečiai: ir troleibusai neatsispiria išbandyti šonaslydį

  • Teksto dydis:

Kauniečiai virtualioje erdvėje dalijasi nuotraukomis, kuriose užfiksuotos sudėtingos eismo sąlygos.

Ketvirtadienio popietę internautai negailėjo komentarų vaizdeliui, kuriame matyti troleibusas, įsitaisęs skersai gatvės.

„S. Žukausko gatvėje troleibusai moka „driftinti“, – rašė nuotrauka apie 16 val. pasidalijęs kaunietis. 

Policijos atstovas portalui kauno.diena.lt teigė, kad apie šią nesėkmingą troleibuso kelionę jiems nebuvo pranešta. Tad ir duomenų apie nukentėjusius žmones nėra.

Tačiau internautai matomam vaizdui linksmų komentarų negailėjo. „Atimti teises už chuliganišką vairavimą“, – rašė Tomas. „Na, ir gabumai“, – pridėjo Stasė.

„Matyt, dirba pavežėju dar papildomai, tai į iškvietimą skubėjo“, – juokais leipo Lukas. „Dabar jau ne BMW užsiima šonaslydžiu, o troleibusai“, – rašė Edvinas, o Darius svarstė, ar tik troleibuso vairuotojas iš keleivių už tokią pramogą nepaėmė papildomo mokesčio.

Sinoptikai įspėja: ketvirtadienio vakarą į Lietuvą atkeliauja sniegas – gausių kritulių nepranešama, tačiau gali susidaryti plikledis ar lijundra.

„Bus vidutinio intensyvumo sniegas, tiesiog užtruks, kol praeis. Pradedant pietvakariniais rajonais šį vakarą vėlai vakare pradės snigti“, – BNS ketvirtadienio pavakarę sakė Hidrometeorologijos tarnybos sinoptikė Teresė Kaunienė. „Smarkaus sniego nenumatoma“, – sakė ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paf

Paf portretas
Bet vis delto geras driftas isejo, noreciau ir as taip ismokt;)

Ar

Ar portretas
kur matėt pabarstytus šaligatvius? Sniegas laikosi savaitę, o aš dar niekur nemačiau... ledo plotai tik didėja...

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
stabdžiai neveikia.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių