Kaune piktavalių taikiniu tapo policijos automobilis: ieškomi liudininkai

  • Teksto dydis:

Piktavalių taikiniu šįkart tapo Kauno apskrities policijos tarnybinis automobilis – pastebėta, kad pradurta transporto priemonės padanga. Pareigūnai prašo atsiliepti įvykio liudininkus.

Minėto incidento pasekmes Kauno apskrities Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai pamatė sausio 11 d. apie 10.35 val.

Pasak jų, buvo pradurta prie šio policijos komisariato, esančio Islandijos plente 209, stovėjusio tarnybinio automobilio „VW Transporter“ padanga.

Kaip portalo kauno.diena.lt žurnalistus antradienį informavo Kauno apskr. VPK atstovė Odeta Vaitkevičienė, kol kas ikiteisminis tyrimas dėl įvykio nėra pradėtas, tačiau  dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo yra surinkta medžiaga pagal LR BK 187 str. 1 d., vyksta aplinkybių patikslinimas.

Pareigūnai prašo įvykį Islandijos plente, prie Žaliakalnio policijos komisariato, mačiusius asmenis ar turinčius bet kokios reikšmingos su juo susijusios informacijos, pranešti el. paštu: info@kaunas.policija.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rolandas

Rolandas portretas
Debilai verkt pradekit

ozey ozey

ozey ozey portretas
Ey ozey, sieno atveze.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
kodėl kaip apgadinamas policijos automobilis skelbiama už kažkiek pinigų (neskelbiama) , o kaip privatus ne tik apgadinamas bet ir apvagiamas tai neskelbiama ?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių