Kaune nužudytas vyras: sulaikyta neblaivi moteris

  • Teksto dydis:

Trečiadienio naktį viename Kauno daugiabutyje rastas nužudytas vyras. Policija sulaikė greitosios medikus jam kvietusią buto, kuriame aptiktas velionis, šeimininkę. Įtarimų sukėlė jos versija apie tai, kas atsitiko.

Anot Kauno policijos, apie viename Gričiupio gatvės penkiaaukštyje aptiktą negyvėlį kraujo klane jai pranešė šį radę greitosios medikai.

Pastaruosius išsikvietė pati buto šeimininkė. Ši teigė, kad jos svečiui bloga, vyriškis kraujuoja.

Atskubėjus nurodytu adresu, konstatuota lovoje, kraujo klane, rasto pusamžio vyro mirtis.

Policijos atsiųsti ekspertai aptiko durtinę-pjautinę žaizdą velionio nugaroje.

Nustatyta, kad tai - pirminiais duomenimis, kaimynystėje gyvenusio 53 metų vyro lavonas. Buto šeimininkė, kuriai nustatytas 1,36 prom. girtumas, teigė esą šis jos pažįstamas įvirtęs į jos namus jau sužalotas. Tačiau, pirminiais duomenimis, daugiau niekur, išskyrus lovą, kurioje rastas velionis, kraujo neaptikta.

Anot teisėsaugininkų, nei nužudytasis, nei, kaip ir jis, 1964 m. gimusi įtariamoji šiuo nusikaltimu, nėra asiocialūs asmenys. Naktį policijos areštinėje atsidūrusi buto šeimininkė ne tik neteista, bet ir iki šio įvykio nebuvus teisėsaugininkų akiratyje.

Šiandien išsiblaiviusi įtariamoji apklausta.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl tyčinio nužudymo, už kurį gresia laisvės atėmimas nuo septynerių iki penkiolikos metų. 

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams viena sulaikytosios kaimynė pasakojo apie vidurnaktį girdėjusi moters klyksmą ir kažkokį dunktelėjimą. Tačiau, kuris iš jų buvo pirmiau, ji patikslinti negalėjo. Tik prisipažino pamaniusi, kad tai susiję su kokia nors netoliese esančiame Girstučio slėnyje vakarojančia jaunimo kompanija.

Išgirdusi, kad tai galėjo būti iš virš jos gyvenančios kaimynės buto, kurio duris užplombavo policija, sklidę garsai, pašnekovė sunkiai slėpė nustebimą. Anot jos, sulaikytoji - jų daugiabučio, anksčiau buvusio Kauno technologijos universiteto dėstytojų kooperatiniu namu, senbuvė. Tačiau pastaruoju metu ji, atrodo, turėjo kažkokį su metų laikų sezoniškumu susijusi verslą.

Pašnekovė užsiminė matydavusi šią išsiskyrusią ir jau suaugusius vaikus turinčią kaimynę su naujais vyrais, kuriuos pastaroji kartkartėmis keisdavo. Šie taip pat, kaip ir įtariamoji nužudymu, nebuvo panašūs į alkoholiu piktnaudžiaujančius asmenis. Tačiau, portalo žurnalistams lankantis įvykio vietoje, apynaujame automobilyje "Subaru", stovėjusiame daugiabučio kieme - sulaikytosios butui skirtoje vietoje, matėsi krepšys su tuščiais sidro buteliais. Tuo tarpu ant vienintelių jos buto langų žydėjo gėlės. 

Ar kreipsis rytoj į teismą dėl įtariamosios suėmimo, teisėsaugininkai šiandien dar negalėjo pasakyti. Anot jų, tai priklausys nuo tam tikrų rytoj ryte dar planuojamų su ja atlikti veiksmų.   



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tiesa

Tiesa portretas
Siaubinga moteris, praktiškai visada lengvai pavartojusi, serganti persekiojimo manija, kuria reikėtų visiems laikams izoliuoti nuo visuomenės. Užuojauta visiems, kuriems šis žmogus, kurio jau nebėra, buvo brangus.. .Absurdiška ir žiauri mirtis

...

... portretas
Mes ŽINOM: "Moterys meluoja ŠLYKŠČIAI, o miręs jau negali pasiteisint".

Skirta: Nieko negaus ir šita

Skirta: Nieko negaus ir šita portretas
Iš kur tokiu debilu kaip tu atsiranda? Tu žinai, kaip Gvazdikas gerdavo? Kaip mušdavo savo moterį? Is kur pas lietuvius toks dalbajobiskumas šnekėt kai nieko nezinai?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių