Kaune nuo ryto sutelktos tarnybos: tęsiamos negyvos rastos moters kūdikio paieškos

  • Teksto dydis:

Šeštadienį tarnyboms Nemune, prie vadinamojo Trijų mergelių tilto, radus moters, kuri po vidurnakčio išėjo iš namų Kaune, Biržiškų gatvėje, su naujagimiu ant rankų, kūną, kūdikio paieška atnaujinta ir sekmadienio rytą.

„Ugniagesiai žadėjo startuoti apie 7.30 val. Paieškos bus vykdomos Nemune, po pėsčiųjų tiltu, vedančiu į Panemunės šilą. Ten yra didelės žolės“, – rugsėjo 11 dienos rytą portalo kauno.diena.lt žurnalistams sakė Kauno policijos budintis darbuotojas.

„Mums skambino narai, kad vyksta į įvykį. Kažko plačiau pakomentuoti negaliu. Moteris – rasta, kūdikio ieškosime“, – kalbėjo ugniagesių atstovas.

Prieš vidurdienį portalo žurnalistams susisiekus su Kauno policijos darbuotoju, jis sakė, kad vis dar vykdomi aktyvūs paieškos veiksmai. Kokių priemonių joms imtasi, pašnekovas sakė atskleisti negalintis.

Primename, kad šeštadienio popietę Kauno policija paviešino pagalbos prašymą –  naktį iš namų išėjo 27-erių R. K. su naujagimiu. Pavakarę pranešta, kad moters kūnas rastas Nemune, o kūdikio dar tebeieškoma.

Moters sutuoktinis Ignas portalui kauno.diena.lt teigė, kad žmonos ir keturių dienų naujagimio pasigedo šeštadienio rytą, 7.20 val.

„Iš ligoninės grįžome vakar, – paklaustas apie žmonos būklę pašnekovas teigė, kad ji jautė nuovargį. – Neįsivaizduoju, kodėl ji išėjo iš namų. Gerai viskas buvo, santykiai – gražiausi. Jokių pykčių. Viskas puiku buvo.“

Viena versijų buvo, kad moteris išėjo į Panemunės šilą.

Pasiteiravus, ar moteris su savimi turėjo mobilųjį telefoną, vyras teigė, kad ji išėjo tik su kūdikiu ant rankų. Ji nepasiėmė ir rankinės, ir vaikiško vežimėlio. „Ji neturėjo nieko – pasiėmė vaikutį ant rankų, apsirengė ir išėjo“, – sakė vyras.

Portalui kauno.diena.lt policijos atstovė teigė, kad į pareigūnus kreipėsi moters sutuoktinis, kuris pabudęs ryte namuose neberado R. K. ir naujagimio.

Kauno policija pavakarę pranešė, kad mirusios moters kūnas 14.20 val. rastas Nemune, prie pėsčiųjų tilto, vedančio į Panemunės šilą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. Pasak ugniagesių, šeštadienį 19.15 val.  buvo rastas vaikiškas rankšluostukas, kuris perduotas policijai.

Asmenis, turinčios bet kokios reikšmingos informacijos, policijos pareigūnai prašo kreiptis telefonu 8700 60 600 arba skambinti skubios pagalbos telefonu 112.


Šiame straipsnyje: Panemunės tiltasrastas moters kūnaskūdikispagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių