Kaune girtas BMW vairuotojas rėžėsi į nežymėtą policijos automobilį

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Kauno mieste ir rajone košės prisivirė girti vairuotojai. Vienas jų į pareigūnų akiratį pateko, kai nesuvaldė automobilio ir rėžėsi į nežymėtą policijos tarnybinį automobilį.

Kauno policija praneša, kad pirmasis girtas vairuotojas pričiuptas rugsėjo 3-iosios paryčiais, apie 3.35 val., Kauno r. esančiame Vilkijos kaime. Čia motociklą „Suzuki“ vairavo neblaivus 36-erių vyras. Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,12 prom.

Kiek vėliau, apie 16 val., kitas girtas vairuotojas prisidarė rimtų problemų. Jis ne tik sėdo prie vairo neblaivus, bet dar ir sukėlė eismo įvykį. Kaip praneša policija, Kaune, M. Riomerio g., automobilis BMW, vairuojamas 32-ejų vyro, kliudė nežymėtą policijos tarnybinį automobilį „KIA“. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,78 prom.

Po pusvalandžio, apie 18.30 val., dar vienas pažeidėjas įkliuvo Kauno r., kelyje Kaunas-Jonava. Čia automobilį „Opel“ vairavo neblaivus 38-erių vyras. Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,01 prom.

Visais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vairavimo esant neblaiviam, kai girtumas viršija 1,5 prom.


Šiame straipsnyje: girtas vairuotojasTarnybinis automobilisgirti vairuotojaieismo nelaimėavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Manau nežymeti mentu auto turi fiksuoti greiti,daryti peidimu videoir po to kviesti i policiją,jei reik stabdytikvieskit patrulius su normaliu policijos auto.juk visi mena kaip tulpiniai Kiesaus mersą sustabde nežymetu auto su švytureliu ant stogo.išvadu iš ivykio kai buvo nužudyti 3 žm0nes policija nepadare.Visi laikykimes eismo taisykliuir gyvenkim ilgair laimingai

Dabar

Dabar portretas
Pazymetas

Nu

Nu portretas
minus vienas
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių