Kaune – gaudynės: narkotikų turėję jaunuoliai bandė sprukti nuo pareigūnų

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakarą pareigūnams įkliuvo du jaunuoliai, kurie, kaip įtariama, su savimi turėjo narkotinių medžiagų, pranešė Kauno policija.

Kovo 14 d. apie 20.25 val. Kaune, M. Riomerio gatvėje, Kauno policijos pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „VW Passat“, vairuojamą 20 metų vyro.

Su kauniečiu kartu važiavo dar vienas 20 metų Kauno gyventojas. Išlaipinus asmenis ir ruošiantis atlikti jų dalinę apžiūrą, pastarieji pradėjo bėgti nuo pareigūnų, tačiau netrukus buvo sulaikyti.

Sulaikius asmenis, keleivio kišenėje rasti aštuoni susukti polietileniniai ritinėliai, kurių viduje – galimai narkotinė psichotropinė medžiaga. Greitai paaiškėjo, jog vienas jaunuolis jau yra žinomas policijos pareigūnams.

Atlikus kratą vieno iš sulaikytųjų gyvenamojoje vietoje, buvo rasta daugiau galimai narkotinių psichotropinių medžiagų. Kito jaunuolio gyvenamojoje vietoje atlikus kratą taip pat buvo rasta galimai narkotinės psichotropinės medžiagos. Abu asmenys buvo pristatyti atlikti tyrimus dėl narkotinių medžiagų vartojimo.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
Morganos tikriausia draugas

Jonas

Jonas portretas
Kaip narkomanas,taip ir debilas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių