Sunerimusių medikų įtarimas pasitvirtino: jų pacientę specialiosios tarnybos rado negyvą

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vidurdienį į vieną Aukštųjų Šančių butą patekusios Kauno specialiosios tarnybos rado jame 49-erių metų moters lavoną. Ši iš pirmo žvilgsnio eilinė specialiųjų tarnybų operacija, kreipųsis, pasigedus žmogaus, pagalbos į Bendrąjį pagalbos centrą, visgi yra neeilinė ir dėl to, kas pasigedo velionės, ir dėl to, kokių ugniagesių gelbėtojų sąnaudų prireikė tikrinant gautą informaciją.

Remiantis Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėmis, pranešančiomis apie šį įvykį, Kauno policijos budėtojai paprašė jų pagalbos patekti į vieną Alsėdžių gatvės butą 11.41 val.

Siekiant įvykdyti šį prašymą, panaudoti net du diskiniai pjūklai bei kitos parankinės priemonės. Portalo kauno.diena.lt duomenimis, šio buto durys – šarvuotos.

O į jį taip atkakliai laužtasi, anot policijos atstovės, gavus tądien pranešimą iš vienos gydymo įstaigos, kad šiame bute gyventi moteris, kuriai jie reguliariai atlikinėjo tam tikras su sveikatos problemomis susijusias procedūras, į vieną iš jų, kuri buvo suplanuota šiandien, neatvyko.

Medikų įtarimas, kad silpnos sveikatos moteriai kažkas atsiktiko, pasitvirtino, specialiosiosms tarnyboms patekus į jos namus. Buto šeimininkė rasta negyva. 

Policija teigia tradiciškai tokiais atvejais pradėjus ikiteisminį tyrimą dėl 1975 m. gimusios velionės mirties priežasties.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
po covido atsisakė inkstai..tiek žinių..ką ir beparasys daugiau

Anonimas

Anonimas portretas
taip visus dukia galvius i kaleima drauge su visais uzsakovais satanystais p=0

vampinčikas

vampinčikas portretas
Einu į Ąžuolyną pasidairyti.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių