Juodasis trečiadienis pėstiesiems Kaune: ir vėl pareigūnai ieško vieną iš jų sužalojusio bėglio

  • Teksto dydis:

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, pusė visų trečiadienį šalyje užregistruotų eismo nelaimių, kuriose nukentėjo žmonės, – net keturios įvyko Kaune. Per jas įvairias traumas patyrė ir pusė visų tądien sužeistųjų per eismo įvykius šalyje – taip pat keturi.

Nelaimių Kauno gatvėse sąrašas trečiadienį buvo pradėtas jau prieš 7 val. ryto, kai Palemono gatvėje automobilio „Honda Jazz“ 36 metų vairuotojas apšviestoje vietoje, tačiau esant slidžiai dangai, kliudė per važiuojamąją kelio dalį ėjusią moterį. 61 metų nukentėjusioji iš įvykio vietos išvežta į ligoninę.

Apie 13 val. Sartų ir Alaušo gatvių sankryžoje, pirminiais duomenimis, sidabrinės spalvos automobilis „Opel“, sukdamas į dešinę, kliudė per važiuojamąją kelio dalį ėjusią garbaus amžiaus pėsčiąją. Ir iš įvykio vietos pasišalino. 82 metų nukentėjusioji taip pat nuvežta į ligoninę.

Praėjus parai po šio įvykio, bėglys, Kauno policijos atstovės turimais duomenimis, dar buvo nerastas. Ir turinčiųjų kokios nors informacijos, galinčios padėti jį surasti, pareigūnai prašo paskambinti telefonu 112.

Anot Kauno policijos atstovės, dar nerastas ir automobilio, kaip jau rašyta, pirmadienį – apie 17 val. Vilijampolėje – A.Kriščiukaičio gatvėje kliudžiusio šaligatviu ėjusį 27 metų vyrą, vairuotojas, pasišalinęs iš įvykio vietos. Nukentėjusiojo teigimu, jį kliudė iš automobilių stovėjimo aikštelės išvažiuojantis sidabrinės spalvos BMW, bet pareigūnai bėglio transporto priemonės modelį ir spalvą dar tikslina. Ir pradėję administracinę teiseną bei laukdami duomenų apie nukentėjusiojo patirtus sužalojimus, pakartotinai prašo atsiliepti asmenis, mačiusius šį įvykį arba užfiksavusius jį vaizdo registratoriais.

Trečiasis pėsčiasis eismo dalyvis nukentėjo Kaune trečiadienio vakare. Apie18 val. Statybininkų gatvėje automobilio „Alfa Romeo“ 28 metų vairuotojas, sukdamas į dešinę, t.y. į įvažiavimą į prekybos centrą, pėsčiųjų perėjoje partrenkė 62 metų vyrą. Šis taip pat iš įvykio vietos nuvežtas į ligoninę.

Tik per eismo įvykį, trečiadienio popietę užregistruotą Pramonės prospekte, nukentėjo ne pėsčiasis, o važiuotas eismo dalyvis. Tai buvo automobilio „Škoda Roomster“, vairuojamo 27 metų vyro, kuris 13.23 val. šiame prospekte atsitrenkė į stovėjusį „Daimler Chrysler“, 29 metų keleivė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių