Sujudimas Kaune: ieškomas nuo tilto į Nerį nukritęs jaunuolis

  • Teksto dydis:

Šiandien 10.07 val. Bendrajam pagalbos centrui pranešta, kad nuo Kauno senamiestį su Vilijampole jungiančio Petro Vileišio tilto nukrito jaunuolis.

Į įvykio vietą pasiųsti ugniagesiai gelbėtojai, greitosios medikai bei policija.

Pirminiais duomenimis, atsidūręs vandenyje, nelaimėlis dar kurį laiką plaukė. Ir net, panašu, kad mojavo ranka į įvykio vietą atskubėjusiems ugniagesiams gelbėtojams. Tačiau netrukus paniro po vandeniu.

Ugniagesiai gelbėtojai, pasitelkę pagalbon motorinę valtį, pradėjo dingusio jaunuolio paiešką Kauno pilies prieigose – apie 300-400 metrų nuo P. Vileišio tilto. Įvykio vietoje esančiam portalo kauno.diena.lt fotografui jie teigė, kad paieška gali užtrukti, nes upės srovė – 1 m/s.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Po kurio laiko nuspręsta kviesti pagalbon papildomus ugniagesių gelbėtojų narus.

Policijos atstovė teigė, kad jos kolegos ketina pakelti į orą droną. Tačiau vėliau patikslinta, kad dėl prasto matomumo, konstatuoto, atvykus į įvykio vietą, šio sumanymo buvo atsisakyta.

Apie 11.30 val. įvykio vietoje liko tik ugniagesių gelbėtojų narai bei policija.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Pajėgų valdymo skyriaus atstovas portalui kauno.diena.lt teigė, kad dingusiojo paiešką tęsia dvi narų brigados. Ir jo jau ieškoma ne tik Neryje, bet ir šios santakoje su Nemunu. Paieškas ketinama tęsti iki sutemų.

Pasak policijos atstovės, iki 11.30 val. apie jokį dingusį jaunuolį jiems dar nebuvo pranešta, dėl ko ikiteisminis tyrimas kol kas nepradėtas. Be to, policijos atstovė teigė, kad pranešusiojo apie įvykį nurodytoje vietoje, kur viskas įvyko, jos kolegos jokių galimai nelaimėliui priklausiusių daiktų nerado.  


Šiame straipsnyje: Vilijampolės tiltasnukrito jaunuolisgelbėjamas žmogusKauno tarnybosnelaimė Kaunepagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Mokėk gyvent ir tada kada gyvenimas tampa nepakeliamas.....

Chi

Chi portretas
Daugeliui pasidarė per sunku gyventi gerovės valstybėje. Gaila, kad jauni žmonės mato tik tokią išeitį. Mielieji, pasiskolinkite pinigėlių lėktuvo bilietui ir nerkite kuo toliau iš Lietuvos. Jūs šiai valdžiai nereikalingi, todėl nesižudykite, neverta, tik tėvams liks širdies skausmas visam gyvenimui. Kurkite ateitį svetimame krašte, to jaunimui ir linkiu!

Nezino ko ieskoti

Nezino ko ieskoti portretas
Tai kam iesko jei niekas nepasigedo zmogaus ?gal ta pravaziuojanti nesuprato ,dabar gi uzsigrudinusiu vadinamu ruoniu pilna... Ir kaip jis galejo mojuoti gelbetojams ka jie per kelias minutes atleke?šaltam vandeny su drabuziais ilgai nepamojuosi...daug klaustuku..
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių