Įžūlu: kad galėtų pravažiuoti, vairuotojas Kaune išstumdė betoninius blokus

  • Teksto dydis:

Penktadienio rytą ties įvažiavimais į Kauno miestą pastatyti blokai bei kelio ženklai, kurie nurodo, kad pravažiavimo nėra. Po pietų šiuose postuose įsikūrė ir policijos pareigūnai, kurie aktyviai tikrino vairuotojus. Tačiau ne visi šių karantino ribojimų nusiteikę paisyti – viename poste buvę blokai buvo įžūliai nustumti. Už tai piliečiui gresia bauda.

Kaip praneša Kauno policija, gruodžio 18 d. 13.23 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Juodelynės g., buvo pastatyti betoniniai blokai, blokuojantys pravažiavimą, tačiau atvažiavo sunkvežimis su kranu ir juos išstumdė. Pranešėjas važiavo paskui sunkiasvorę transporto priemonę, todėl pareigūnams galėjo nurodyti koordinates, kuriomis vykti.

Sustabdytos transporto priemonės „Volvo“ vairuotojas (gim. 1965 m.), kaip paaiškėjo, vyko į Kauną dirbti.

Pareigūnai primena, kad dar prieš blokų pastatymą, tiek miesto savivaldybės atstovai, tiek Kauno policija platino žemėlapį, kuriame aiškiai nurodytos vietos, per kurias pravažiuoti nebus galima. Todėl gyventojai dar kartą raginami įsivertinti ir rinktis kitus artimiausius maršrutus.

Nedelsiant buvo informuota ir Kauno miesto savivaldybės administracija, kad įvertintų, ar pastatyti blokai nėra apgadinti.

Pradėta administracinio nusižengimo teisena dėl savavaldžiavimo. Už tai gresia bauda nuo šešiolikos iki šešiasdešimt eurų.

Blokavimo postai keliuose įrengti nuo penktadienio 13 val. iki sekmadienio 21 valandos.

Iš viso šalyje savaitgalį dirbs daugiau kaip 900 policijos ekipažų, jiems taip pat talkins daugiau nei 300 šaulių, 270 pasieniečių bei apie pusšimtis karo policininkų.

Judėjimo draudimas tarp savivaldybių įvestas siekiant sumažinti COVID-19 plitimą.

Primename, kad fizinės eismo ribojimo priemonės ir toliau bus šiose vietose:

1. Mosėdžio g. / Kražių g.

2. Pravažiavimas nuo 232 kelio link Kuršių g.

3. Išvažiavimas iš A1 į Ašigalio g.

4. Degalinės ir Islandijos pl. garažų masyvo pravažiavimas

5. Partizanų g. išvažiavimas į A1

6. Pravažiavimas nuo A1 nusukimo link Darbo g.

7. Ateities pl. ties įvažiavimu į teritoriją Ateities pl. 50

8. Palemono g. 78F

9. Palemono g. / Kražantės g.

10. Kreidos g. / Titnago g.

11. Medžiotojų g. / Sąnašos g.

12. Juodelynės g. / Dvarų g.

13. A5 / Armoniškių g.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Praeivis

Praeivis portretas
Kai tik koks komentaras nepatinka,tai akylieji užkrato zombiai puola iškart ginčytis,kas labai madinga,siunčia į ligonines padėti daktarams.Taip,tas užkratas baisus,NUO jo pasaulyje miršta 0,2% žmonių,SU juo ir gretuttnėmis ligomis jau daugiau.Jis pavojingas.Bet Gerbiamieji,kovai su UŽKRATU mes norime adekvačių kovos priemonių.Gyvenamųjų rajonų atskyrimas nuo pačio miesto,kamščiai darbo dienomis grižtantiems iš DARBO,4 valandų laukimas,ADEKVATU?Pasaulinės Sveikatos Organizacija(PSO) savo pranešime sako,kad KAUKĖS neapsaugo nuo užkrato,jos tik rekomenduojamo pobūdžio,kai mūsiškai liepia dėtis.Beje,ko gero jau žinote,kad kaukių tinklinis sluoksnio tankis neapsaugo nuo užkrato,nes jis 10 kartų didesnis už patį užkratą,tai tas pats kas musei skristi pro spygliuotą tvorą.TAIP,kaukė padeda,jei žmogus čiaudi,gripuoja,nors vėl,laikykis atstumo ir bus geriau.Galų gale,man atrodo,kad mūsiškai mokosi iš blogiausių pavyzdžių.

Valdas

Valdas portretas
Tikiuosi jais jau susidomėjo atitinkamos tarnybos.

Palaikau

Palaikau portretas
Vairuotoja ...
VISI KOMENTARAI 56

Galerijos

Daugiau straipsnių