Iš įvykio vietos pasišalino K. Baršausko gatvėje automobilio kliudytas dviratininkas

  • Teksto dydis:

Pirmadienio popietę lengvasis automobilis kliudė dviratininką, bet atvykę policijos pareigūnai dviratės transporto priemonės vairuotojo nelaimės vietoje nerado.

Pranešimas apie nelaimę K. Baršausko gatvėje Kauno policiją pasiekė spalio 14 d. 12.01 val. Kaip informuota, minėtoje vietoje lengvasis automobilis „Hyundai“ kliudė dviratininką.

Tačiau atvykus policijai, dviratės transporto priemonės vairuotojo pareigūnai nerado. Jų lūkuriavo tik asmuo, vairavęs „Hyundai“. Tikėtina, jog dviratininkas pasišalino iš nelaimės vietos. 

Portalui kauno.diena.lt susisiekus su Kauno medikais, šie patvirtino, jog pranešimo apie avariją K. Baršausko gatvėje taip pat nebuvo sulaukta.

Eismo įvykis – registruotas, aplinkybės aiškinamos.


Šiame straipsnyje: avarija LTBaršausko gatvėpartrenktas dviratininkas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas

Tomas portretas
Stikla bidzelis su birka išdaužė iš vidaus

Nerūpesingas, neatsargus.

Nerūpesingas, neatsargus. portretas
Mačiau tą automobilį ir jo smarkiai sudaužytą stiklą. Akivaizdu, kad automobilis lėkė labai greitai jei taip stiklas sudaužytas. Greitis galėjo būti susidūrimo metu apie 50 km/val., nes stiklas labai sudaužytas. Netoli tos vietos perėjoje yra vaiką moteris stipriai sužalojusi. Vairuotojai ypač neatsargūs. Ir tai važiuojant per perėją. Akivaizdu, kad jei dviratininkas judėjo per perėją, automobilis jį privalėjo praleisti. Be to ten žiedas, perėja, ir iš kur toks automobilio greitis buvo? Ir dar antroje eismo juostoje. Matomai automobilio vairuotojas visiškai nerūpestingas, visiškai neatsargus jei per perėją taip lėkė. Ar jis girtas nebuvo?

Jo jo

Jo jo portretas
Daužyt mordas pyrdagastam, yra dviračių takas- o jie važiuoja plentu,(ne apie šitą). Aplamai kas leidžia važiuot sušiktais papistukais, man paaiškinkit kaip sustoja vairuotojas, staiga sustabdžius tą papistuką? - jis bėga toliau, arba skrenda tiesiai po kamazo ratu.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių