Išskirtinė medžiaga: D. Bugavičiaus žudikai iš Estijos – spalvingos asmenybės

  • Teksto dydis:
Dienraščio „Kauno diena“ rašinys

Paslaptingiausios pastarojo meto kriminalinės mįslės spėlionės baigtos: pagaliau paaiškėjo tikrosios kauniečio Deimanto Bugavičiaus žudikų dueto iš Estijos tapatybės.

Prieš trejus metus Kaune, Šilainiuose, nušauto su Agurkinių gauja sieto D.Bugavičiaus įtariami žudikai iš Estijos jau nuo metų pradžios kali Lukiškėse, tačiau iki šiol slėptos jų tapatybės.

"Kauno dienai" pavyko sužinoti, kad tai ganėtinai spalvingos asmenybės.

Vienas įtariamų žudikų – Arle Grabi. Jis yra vienas pagrindinių Estijos viduramžių riterių turnyrų iniciatorių ir dalyvių. Tai patvirtinančių įrašų galima aptikti ir socialiniame tinkle "Facebook", ir vaizdo įrašų platformoje "YouTube".

Yra duomenų, kad šio vyro likimu dabar aktyviai rūpinasi jo artima gyvenimo moteris, dirbanti vienoje rimtoje Estijos institucijų. Esama duomenų, kad neva ji nepraleidžia progų kontaktuoti su mūsų šalies ministerijų darbuotojais ir per Estijos užsienio reikalų ministeriją nevengia pasiųsti nusiskundimų dėl Lietuvos kriminalistų pradėtų veiksmų jos mylimojo atžvilgiu.

Kitas prie D.Bugavičiaus nužudymo galbūt prisidėjęs Estijos pilietis – Hansas Erikas Ehvertas – ne ką mažiau spalvinga asmenybė. Jis yra kilęs iš garsių menininkų šeimos. Kalbama, kad jo tėvas yra plačiai žinomas Estijos teatro, kino režisierius, o brolis – nemažų aukštumų pasiekęs aktorius.

"Natūralu, kad mano klientas viską kategoriškai neigia. Pasakysiu atvirai: iki šiol nei ginklo, nei kitų svaresnių įrodymų, kurie leistų mano atstovaujamą užsienio pilietį susieti su nusikaltimo padarymu, nėra", – tikino advokatas Kęstutis Stasiulis.

Manoma, kad abu minėti Estijos piliečiai įtariami prisidėję prie ne vienos užsakytos žmogžudystės visoje Europoje. Jų bosu ir mokytoju laikomas Imre Arakas, neseniai sulaikytas Airijoje.

Plačiau apie D.Bugavičiaus nužudymo detales, jo įtariamus budelius – šio šeštadienio dienraštyje "Kauno diena", rašytojo Dailiaus Dargio išskirtiniame rašinyje "Garsaus nužudymo pėdsakai veda į Estiją".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kestas

Kestas portretas
Galetu prezidente apdovanoti uz gera darba.

just a dick

just a dick portretas
cia nauja irodymu rusis "manoma"?

Q

Q portretas
kam žmonėms brukama ši informacija , gal kad pražiopsotu kai kas pabrangs ...
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių