Mįslingas incidentas Kaune: autobusų stotelėje nepažįstamasis peiliu sužalojo paauglį

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakare Kauno viešojo transporto stotelėje „Draugystės parkas“ įvyko mįslingas incidentas, po kurio ligoninėje atsidūrė nepažįstamo vyriškio apspardytas bei peiliu sužalotas su bendraamžiu buvęs nepilnametis. Tačiau neatmetama, kad policijos turima informacija apie šį įvykį, grindžiama nukentėjusiojo mamos pareiškimu, – ne visai tiksli. Pareigūnai prašo visuomenės pagalbos.

Pasak policijos suvestinių, nukentėjusio šešiolikmečio mama savo pareiškime teigia, kad jos sūnus buvo sužalotas minėtoje Kovo 11-osios gatvės viešojo transporto stotelėje sekmadienį, apie 20.10 val. Jis nukentėjo nuo nepažįstamo vyro, kuris pirmiausiai šešiolikmetį ir kartu buvusį šio bendraamžį išplūdo necenzūriniais žodžiais, o po to sudavė pareiškėjos sūnui kelis smūgius kojomis bei peiliu.

Anot medikų, pas kuriuos po šio įvykio atsidūrė šešiolikmetis, smūgį į sėdmenis, kurį lydėjo spyriai, jis gavo nei iš šio, nei iš to. Tokia nukentėjusiojo medikams pateikta jo sužalojimo versija.

Šešiolikmečio sužalojimas nėra sunkus – po sutvarstymo jis buvo paguldytas į ligoninę tik stebėjimui. O policija pradėjo ikiteisminį tyrimą tik dėl nesunkiems pagal gresiančią maksimalią bausmę – laisvės atėmimas iki dvejų metų, nusikaltimams priskiriamo viešosios tvarkos pažeidimo. 

Pirminiais duomenimis, nukentėjusysis – ne Dainavos mikrorajono, kuriame yra jo mamos pareiškime nurodyta viešojo transporto stotelė, gyventojas. Jokių duomenų apie tai, kad būtų tikrintas jo paties blaivumas, pirminėje medžiagoje nėra. Dėl ko yra pagrindo įtarti, kad tokio įtarimo net nebuvo.

Ikiteisminį tyrimą pagal šešiolikmečio mamos pareiškimą pradėjusi policija prašo visuomenės pagalbos. Laukiama atsiliepiant asmenų, kurie nurodytu laiku buvo minėtoje viešoje transporto stotelėje. O gal važiavo pro ją ir šį incidentą įamžino jų automobilio vaizdo registratorius.

Galinčiųjų padėti skambučių Dainavos policijos komisariato pareigūnai laukia telefonu 8-700 64827. Informacija laukiama ir šiuo elektroninio pašto adresu – lukas.tamasauskas@policija.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anon

Anon portretas
"Gal nebutina kraujota peilį demonstruoti, ne holivudas." Privilioja skaitytojus, ir iš reklamos pinigus gauna.

Gal

Gal  portretas
Gal nebutina kraujota peilį demonstruoti, ne holivudas.

AŠ Manau

AŠ Manau portretas
Manau,kad jie to nusipelnė.Tame rajone ne sykiskaičiau kaip siaučia piemenis.Tokių laikų nemuosejiemsbūti.
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių