Kaune iš ligoninės pabėgo COVID-19 sergantis vyras

  • Teksto dydis:

Policija ieško iš Kauno ligoninės pasišalinusio ir koronavirusu sergančio asmens. Vyras pabėgo per langą, kai buvo jį ruošiamasi pervežti į Elektrėnus, kur izoliuojami lengva koronaviruso forma sergantys žmonės ir neturintys vietos saviizoliacijai. 

Policija pranešė, kad liepos 23 d. apie 10 val. iš Kauno klinikinės ligoninės savavališkai pabėgo COVID-19 sergantis Domininkas Armalis, gyvenantis Lazdijuose. Tikėtina, kad asmuo iš Kauno bando grįžti į namus Lazdijų kryptimi.

54 m. vyras yra 170 cm ūgio, normalaus kūno sudėjimo, tamsių plaukų, po sumušimo galvos kairėje pusėje uždėtas tvarstis.

Kaip portalui kauno.diena.lt pasakojo Kauno klinikinės ligoninės atstovas spaudai Saulius Tvirbutas, asmuo į  šią ligoninę buvo atvežtas liepos 21 d. iš kitos gydymo įstaigos dėl koronaviruso diagnozės.

„Jis nejuto jokių simptomų, nuspręsta jį perkelti į saviizoliacijos vietą – Abromiškių reabilitacijos ligoninę“, – teigė S. Tvirbutas.

Kai jau buvo pradėta ruoštis minėto paciento pervežimui, ruoštas transportas, asmuo pasišalino. Jis dingo iš Infekcinių ligų padalinio, esančio Šilainiuose, Josvainių g. 

„Jis per langą pabėgo, nes mūsų izoliacinės palatos pirmame aukšte, jos rakinamos iš išorės. Gavosi taip, kad jis pats atsidarė tą langą ir pabėgo“, – BNS sakė S. Tvirbutas.

Ligoninės izoliacinės palatos įrengtos pirmame aukšte. Tai pirmas atvejis, kai iš jų pasprunka pacientas. Bus galvojama apie papildomas saugos priemones, kad tokių atvejų daugiau nepasikartotų. 

Asmenis, žinančius ar galinčius nurodyti, kur yra minėtas asmuo, policija prašo pranešti Alytaus apskrities policijai tel. +370 700 65600 arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Verigzmogis

Verigzmogis portretas
Nu didesnio debilizmo nesu skaites....parodiju parodija

Elita

Elita portretas
Dievia surinkit visus ligonius kurie serha ,kankinas namuose skausmuose ,ieskantys pagalbos o dabar bus reikalinha nauju padaliniu pagalba dar velniai zino kas ,juk reikia milijonus nuplaut, juk reikes vaiduoklius gaudyt

na

na portretas
man patinka tuoj visus gaudys, nes čipuos...cha ..o uzbekai seniai laisvėje tikėkit makaronais, man patinka ką parašo viskuo tiki. Man sakė, kad Veryga jį pagavo...matot koks šaunus sugaudys visus...tik įdomu kodėl kitom ligom sergančius net gaudyti nereikia miršta prie ligoninės durų ir niekas dėmesio nekreipia. Gerai jus dūrint...nei matėt nei žinot svarbu parašė. Kašpirovskis irgi gydė visi tikėjo prie televizorių prilipę na ir naivi mūsų lietuva.
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių