Į Noreikiškes lėkė gausios ugniagesių pajėgos: atvira liepsna degė automobilis

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio pavakarę Kauno rajone, Noreikiškėse, Šiltnamio gatvėje, užsiliepsnojo automobilis.

Vaizdo įraše matyti, kaip šalikelėje stovintis automobilis dega atvira liepsna, o jo gesinti skuba gausios ugniagesių pajėgos.

Užfiksuotame vaizdo įraše matyti prie liepsnojančios transporto priemonės stovintis vyras – jis susiėmęs už galvos, tačiau greičiausiai suvokia, kad tokias liepsnas pažaboti gali tik ugniagesiai.

Kaip portalui teigė Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovas, pranešimas apie degantį „Ford Transit“ automobilį gautas 17.18 val. Į įvykio vietą buvo išsiųstos dvi autocisternos. 

Nelaimės metu niekas nenukentėjo. Gaisras buvo lokalizuotas 17.44 val. 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Raimis

Raimis portretas
Užjaučiu mašinos savinynką,bet tiem komentatoriam siuličiau patiems padirbėt gaisrinej.Tada suprastu kaip viskas "paprasta".

Kaunietis

Kaunietis portretas
Uzjaučiu automobilio savininką.Tokia ugniagesių darna varo į neviltį.Penki vyrai nesugebėjo per pora minučių paleisti vandenį.Nesitreniruoja?Sunku ziūrėti , kaip vairuotojas bėgioja į kabiną ir atgal ,kaip kiti tampo zarną į visas puses ir dairosi vienas į kitą.Ir viskas tada , kai kiekviena sekundė brangi.Patarimas: veziokitės didesnės talpos gesintuvą ir nedegantį audeklą.Kitaip , teks stovėti ir ziūrėti , kaip jūsų turtas dega.

Q

Q portretas
Nesuprantu as tu gaisriniu masinu. Tiek laiko krapstosi ir nesimato kad gesintu... Nejaugi neimanoma tik privaziavus jau koki svirksta traukti ir pradeti gesinti? Ka ten tiek laiko kuistis? Uzkirmijo kranas ar vandens pamirso uzsipildyti?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių