Į gatvę išvažiavusi visiškai girta 30-metė kaunietė prisidarė rimtų nemalonumų

  • Teksto dydis:

Kaune lengvojo automobilio vairuotojai šeštadienį nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,63 promilės.

Kauno apskrities policija praneša, kad apie 21.30 val. Kaune, T. Masiulio gatvėje, automobilis „Mercedes-Benz“, vairuojamas 30-metės moters, kliudė automobilį „Kia Ceed“.

Tą pačia dieną prie vairo įkliuvo dar viena neblaivi moteris. Kaip praneša Kauno policija, apie 18 val. Kaišiadorių r., kelyje A1, ties Grėbliaučiškių k., automobilį „Peugeot 206“ vairavo neblaivi 25-erių moteris. Vairuotojai nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,82 prom.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį, apie 2.40 val. Jonavoje, Vasario 16-osios g., automobilį „VW Passat“ vairavo neblaivus 39-erių vyras. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,45 prom.

Portalas primena, kad vairuotojai, kuriems nustatytas didesnis nei 1,5 prom. girtumas yra traukiami baudžiamojon atsakomybėn. Už tai gresia bauda nuo 579 iki 868 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo 2 iki 3 metų arba administracinį areštą nuo 10 iki 30 su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gerai

gerai portretas
kad dar su kirviais nuogos nelaksto,o 2,6 prom tai cia mielacius

AS

AS portretas
Tai kiek ta lerva turejo isgert ? kodel be pavardes str.heroje reikia maximaliai didinti policijos reidu skaiciu ,taip pat bausti tuos kurie ispeja apie reidus ir bausmes turi buty su realiu min 3 metai kalejimo su auto konfiskacija ir daugiau neleist vairuoti

Instr.

Instr. portretas
Baisų žiūrėti kaip važiuoja ne girti o girti išvis nera ką ir kalbėti. Dabartiniai vairuotojai nesupranta, kad sėdint už vairo turi būti visas dėmesys i vairavimą , matyti kas dedasi kelyje ir stengtis išvengti avarijos nors ir vairuotojui pirmumas.Pastebejau kad distancijos kaip kurie vairuotojai nesilaiko, atstumas tarp mašinų tyri būti toks kad stovint spūstyje matytum priekyje stovinčios mašinos ratus yoks atstumas leis keisti krypti,netrukdys išvažiuoti iš eilės ir spėtų sustabdyti mašiną, jeigu susidūrimas įvyktų iš užpakalinės mašinos dalies.Taip kad galvokite, kaip važiuojate !!!!
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių